Bestilt data (igjen)


I går fikk jeg endelig pengene tilbake fra komplett etter at de sendte meg en defekt data, så da bestilt jeg med en gang en ny data så jeg skulle få den fortest mulig! Jeg er ærlig talt ikke noe smart på datamaskiner, men etter å ha spurt en del folk som kan mye mer en meg falt valget på denne dataen:


(Bildet er lånt fra Komplett.no og tilhører ikke meg).

Nemlig en Asus G75VW på 17.3 tommer. En skikkelig data som jeg kan spille skikkelig spill på og som ikke bråker som en plenklipper konstant! Gleder meg sånn til den kommer i posten! Da får jeg endelig til å ta opp videoer som ikke suger totalt! Og da får jeg endelig begynne å gjennomføre alt det jeg har tenkt på i over ei måned nå! Har jo et par spill liggende som jeg har tenkt å lage videoer av. Vil ikke helt fortelle alt for jeg vil at det skal bli en overraskelse ;)

Også krysser vi fingrene for at denne dataen ikke er defekt, for da tror jeg at jeg kommer til å rive ut håret mitt eller noe sånt!Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

MsHildur90

Jeg er ei jente på 25 år, som i de siste årene har funnet ut at jeg egentlig er ganske nerdete. Jeg elsker dataspill og det er det jeg kommer til å vie bloggen til. Jeg vil også legge ut anbefalinger av film, bøker, tegneserier og selvfølgelig spill. Ellers er jeg glad i dyr, holder på med håndarbeid, hater gulrøtter (de er onde). Jeg har to youtubekanaler. MsHildur90 og Skammekroken. Ellers finner du også en del videoer fra meg på kanalen Addexio. Noe du lurer på så bare spør! mshildur90@hotmail.com.

hits