Minecraft 1.4.2 er ute!


Jeg har egentlig vært litt lei minecraft i det siste, men nå har lysten til å spille minecraft kommet tilbake. Jeg laget meg en ny verden (som er ti ganger bedre enn den verdenen i let`s play videoene) og utforsket som gal! Det er så mye å like med den nye oppdateringen at jeg vet ikke helt hvor jeg skal starte. Flaggermusene elsker jeg virkelig. De er så søte at jeg håper man kan ha de som kjæledyr etterhvert! Elsker også de nye dekorobjektene som blomsterpottene og bilderammene, og ambolten er jo bare genial! Trappehjørnene gjør jo også ting litt enklere å bygge.. Sånn som tak og sofaer osv. Heksa har jeg ikke hatt æren av å møte enda, og jeg har absolutt lett etter henne! Derimot har jeg funnet en god del fra forje oppdatering, ørkenlandsbyer og templer, noe jeg ikke har sett snurten av før :P Og kartene har jo også blitt mye bedre. Jeg har alltid savnet at man kunne ha mulighet til mer detaljerte kart og det her jo kommet inn nå. Og synes det ser så fint ut å ha kart hengende på veggen!


Stikkord:

2 kommentarer

Gamingportalen

27.10.2012 kl.13:25

Aldri prøvd Minecraft =P En eller annen dag må det vel prøves, for å finne ut hvorfor 3583405834058 folk liker spillet =P

MsHildur90

28.10.2012 kl.18:45

gamingportalen: Hehe, til å begynne med forsto jeg ikke hva grunnen til at folk likte det så godt var.. Men etterhvert så har jeg funnet ut at det er så mye mer enn et spill liksom :P Man kan gjøre så lite eller så mye man vil ut av det, og det finnes kjempemange forskjellige mod-er osv ;) Og man kan spille på server med andre folk ;) Så er verdt å prøve ;)

Skriv en ny kommentar

MsHildur90

Jeg er ei jente på 25 år, som i de siste årene har funnet ut at jeg egentlig er ganske nerdete. Jeg elsker dataspill og det er det jeg kommer til å vie bloggen til. Jeg vil også legge ut anbefalinger av film, bøker, tegneserier og selvfølgelig spill. Ellers er jeg glad i dyr, holder på med håndarbeid, hater gulrøtter (de er onde). Jeg har to youtubekanaler. MsHildur90 og Skammekroken. Ellers finner du også en del videoer fra meg på kanalen Addexio. Noe du lurer på så bare spør! mshildur90@hotmail.com.

hits