Vil du ha gratis blogg-PR?


Jeg har endelig fått meg en data som funker, og et headset som minimerer bakgrunnsstøyen, så i morgen kommer jeg til å begynne å lage videoer igjen. Litt bedre enn de forje jeg har laget.

Derfor lurer jeg på om noen har lyst til å tegne noen tegninger som jeg kan bruke i videoene mine?

 

Hvis du gjør det for meg så kommer jeg til å skrive et innlegg hvor jeg linker til bloggen din, og under hver video hvor jeg bruker tegningen kommer jeg til å linke til bloggen din.

En video skal jo helst ha en intro og ein outro synes jeg, og det er dette jeg kommer til å bruke tegningene til.

 

Så hvis noen er interesert i dette, så send meg en melding så kan vi avtale litt hva slags motiv eller tema det skal være, men du står veldig fritt til hvordan du tegner osv. Jeg er ikke så veldig streng på sånt ;)

 Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

MsHildur90

Jeg er ei jente på 25 år, som i de siste årene har funnet ut at jeg egentlig er ganske nerdete. Jeg elsker dataspill og det er det jeg kommer til å vie bloggen til. Jeg vil også legge ut anbefalinger av film, bøker, tegneserier og selvfølgelig spill. Ellers er jeg glad i dyr, holder på med håndarbeid, hater gulrøtter (de er onde). Jeg har to youtubekanaler. MsHildur90 og Skammekroken. Ellers finner du også en del videoer fra meg på kanalen Addexio. Noe du lurer på så bare spør! mshildur90@hotmail.com.

hits