Filmer jeg ikke kan fordra. Del 1:


Dette blir en liten liste over filmer jeg ikke kan fordra, og en kort begrunnelse til dette. Dette gjør jeg fordi mange filmer ikke fortjener sin egen anmeldelse. Også føler jeg for å få ut litt negativitet :P

 

Nr 1:

Pusur 2.


(Bilde funnet: Filmfront.no)

Den prøvde å være morsom, men var absolutt ikke det.. (Har aldri sett Pusur 1 men tipper den ikke er mye bedre). Eneste gangen jeg lo var da en hund bet en mann i skrittet liksom.. Og det er vel mer fordi jeg er sadistisk, enn at det faktisk var morsomt.. Dessuten.. Å blande sammen animasjon med vanlig spillefilm er som oftest ikke en god ide.. For mye av det "gode" er rett og slett ikke bedre..

Snoork..

 

Nr 2:

Twillight. Førstefilmen.


(Bildet funnet på wikipedia.org)

Hva kan jeg si.. Vampyrer skal ikke skinne som om huden var full av diamanter i sola.. Og de drikker ikke fjelløve-blod.. Men menneskeblod.. Vagetar-vampyrer er rett og slett bare teit.. Så takk for å ha gjort vampyrer til noen pyser.. Og hvorfor vil en 200-år gammel vampyr (som også er jomfru) forelske seg i ei jente som har en personlighet på lik linje med en pinne? Og ja det er et eller annet plott i filmen, noen slemme vampyrer som kom for å.. ehm.. suge folk tom for blod?? Eller noe sånt.. Men alt jeg egentlig husker er de dårlige karakterene, vegetar-vampyrer, dårlig skuespill og det tåpelige kjærlighetsforholdet mellom hun jenta og han "vampyren"..

Blææ!

 

Nr 3:

Hobo with a shotgun.


(Bildet er funnet på wikipedia.org)

Dette er den filmen jeg angrer meg aller mest på at jeg har sett. Den er overdrevent og rett og slett kvalm.. Greit nok når filmer er brutale og sånt, men denne er så absurd brutal at det føltes som at sjelen min hadde blitt voldtatt etter at filmen var ferdig. At ei hore får kuttet av seg hånden med en gressklipper, og at hun etterpå "knivstikker" en av slemmingene i magen gjentatte ganger med armbeinet som stikker ut, vil vel få de aller fleste til å bli kvalm vil jeg tro.. Eneste positive jeg kan komme på om denne filmen er at han hjemløse som filmen handler om virker litt koselig til å begynne med, før filmen tar en forferdelig vending.. Han kommer med toget, også ser han en gressklipper som han vil kjøpe av ukjente grunner. Kanskje for å få seg jobb? Derfor begynner han å tigge. Men dette veier ikke opp for alt det sjeldrepende som skjer i resten av filmen!

Ikke å anbefale!

 10 kommentarer

Kristine og Alexandra

07.11.2012 kl.08:41

takk for tipset! :-)

MsHildur90

07.11.2012 kl.08:42

Kristine og Alexandra: Hehe :P vær så god ;)

Toril @ blogg.no

07.11.2012 kl.09:48

Hehehe. Enig ang. Pusur, men ellers tror jeg ikke at jeg har lyst til å se film sammen med deg. :p

Gamingportalen

07.11.2012 kl.12:05

Twilight.... Æsj =P Helt enig med lista! =P

MsHildur90

07.11.2012 kl.18:12

Toril @ blogg.no: Hehe :P hvorfor ikke?

MsHildur90

07.11.2012 kl.18:12

Gamingportalen: Hehe :P

Benjamin!

07.11.2012 kl.18:44

Takk for kommentaren din på bloggen min :)

MsHildur90

07.11.2012 kl.19:05

Benjamin!: Vær så god :)

voiceofmartine'

07.11.2012 kl.21:16

Er egentlig ganske glad i Twilight jeg :p men de andre er bedre enn eneren daa :-)

MsHildur90

07.11.2012 kl.22:31

voiceofmartine': Smaken er som baken ;) Men kan for all del hende at de andre er bedre enn de første ;) kjenner flere som elsker bøkene også :P

Skriv en ny kommentar

MsHildur90

Jeg er en norsk youtuber og gamer. Jeg elsker dataspill og det er det jeg kommer til å vie mesteparten av bloggen til. Ellers kan det komme innlegg som omhandler Youtube, internett, og andre nerdete ting! Ellers er jeg glad i dyr, holder på med håndarbeid, hater gulrøtter (de er onde). Jeg har to youtubekanaler. MsHildur90 og Skammekroken. Noe du lurer på så bare spør!

hits