Grått hår og pukkelrygg


I dag skal det feires. Jeg er nemlig et år eldre, eller visere, og det skal feires med seminar og eksamensskriving.. Blir nok gøy :P Tror vi får servert te og kake på ene seminaret vi har da, så noe har jeg jo å se fram til. Også er det alltid like spennende å se hvor mange i klassen (forsåvidt klassene, ettersom jeg tar en hel drøss med fag) som faktisk kommer på at jeg har bursdag. Også kanskje jeg får et par gaver i postkassen? Sikkert ikke ettersom jeg er en ond liten person, men hvem vet! For å sitere Smashing Pumpkins: The imposible is posible tonight.. Også kommer jeg nok til å få ti tusen gratulasjoner på facebook, noe som er både gøy og irriterende på en og samme gang ;)

Snart får jeg nok grått hår og pukkelrygg.. Begynner jo å bli en gammel dame!

Skal også prøve å få ut en video i dag på youtube.. Har slitt litt med noe redigeringsproblem de siste dagene, så derfor det har tatt litt tid. Vil jo få det til best mulig når jeg først har sjansen!

 

Kanskje jeg skulle spilt et spill med bursdagstema i dag? Men jeg kommer ikke på et eneste spill med bursdagstema såh.. Får se ;)6 kommentarer

livelifeloppa

08.11.2012 kl.09:27

Hihi! Gratulerer med dagen! =D ha en superduper bra dag!! =D

MsHildur90

08.11.2012 kl.16:38

livelifeloppa: Takk :D

Siri Krigsvoll Andersen

10.11.2012 kl.15:23

Gratulerer med vel overstått :-) BTW....jeg har også bodd på Nesna. Verden er jammen ikke stor du gitt!

MsHildur90

10.11.2012 kl.16:46

Siri Krigsvoll Andersen: Hehe takk :) Åh så kult ;) For å studere da tipper jeg? :) Gikk videregående der :)

Siri Krigsvoll Andersen

10.11.2012 kl.18:16

Man kan vel kalle det et slags studium, hehe...... Gikk 4 klasse på barneskolen der

MsHildur90

10.11.2012 kl.19:20

Siri Krigsvoll Andersen: Ahh ok :)

Skriv en ny kommentar

MsHildur90

Jeg er en norsk youtuber og gamer. Jeg elsker dataspill og det er det jeg kommer til å vie mesteparten av bloggen til. Ellers kan det komme innlegg som omhandler Youtube, internett, og andre nerdete ting! Ellers er jeg glad i dyr, holder på med håndarbeid, hater gulrøtter (de er onde). Jeg har to youtubekanaler. MsHildur90 og Skammekroken. Noe du lurer på så bare spør!

hits