Spillminne #1: Sonic!


Det aller første spillet jeg husker å spille, var på den gamle tvspill-dingsen vi hadde (genesis/mega drive?). En sånn med store kassetter som man satt i for å spille. Der hadde vi en god del spill, et jeg husker godt er et med på noe rare konkurranser hvor man kastet tømmerstokker og et hvor man skulle sloss mot en motstander osv. Men det jeg spilte mest og syntes var kjempegøy var Sonic the hedgehog. Det var så kult. Sonic var tøff, verdenen var kjempefin og musikken var råkul, sånn som jeg husker den iallefall. Tror vi hadde det aller første spillet fra 91, for jeg husker ikke den fyren med to haler som kom i nr 2. Når jeg ser tilbake på bilder fra det går det jo opp for meg hvor dårlig grafikken egentlig så ut, men på den tiden hadde jo dette wow-faktor, og jeg blir absolutt nostalgisk når jeg tenker tilbake på det. Vil ikke si jeg ble alt for opphengt i dette spillet (var bare 5-6 år så jeg lekte heller under fergeleiet), men jeg elsket virkelig å spille det.


(Bildet er funnet på sega.wikia.com)

 

Q: Hva er ditt første spill du ble glad i?

 11 kommentarer

Gamingportalen

10.11.2012 kl.22:37

Tidlig spillminner er verdt utrolig mye! <3

Jeg husker vi spilte endeløst mye Sega, Nintendo og Super Nintendo. Jeg spilte veldig mye spill når jeg var liten ,men ble introdusert for noe helt annet når jeg så Resident Evil for første gang. Jeg var 6 år gammel, så jeg syntes spillet var UTROLIG skummelt, men nektet å slutte å se på. Jeg fikk ikke lov av moren min å se på broren min spille, men tittet allikevel alltid gjennom en sprek i døra. Jeg fikk mareritt hver eneste natt, men syntes det var veldig, veldig verdt. Innen jeg var 8 år gammel var jeg så vant til skrekkspill at da satt jeg å spilte både 1'ern og 2'ern selv! =P

MsHildur90

10.11.2012 kl.22:53

Gamingportalen: hehe :D Ja det var spennende å bli litt skremt.. Jeg lurte litt i trappa for å kunne få se litt på mens brødrene mine spilte et skytespill som var drittskummelt ;)

Jeg tenkte det kunne blitt en koselig ting på bloggen å skrive litt flere sånn her innlegg :) Har en del spill jeg spilte da jeg var lita ;)

bernteriksandnes

10.11.2012 kl.22:54

Dette spillet husker jeg også godt og er fortsatt populært den dag i dag :)

Sonic ftw :)

MsHildur90

10.11.2012 kl.22:56

bernteriksandnes: Ja har prøvd ulike nyere versjoner, men ingen slår følelsen av det gamle spillet ;)

bernteriksandnes

11.11.2012 kl.01:22

Enig med deg der ja :D

PocketMonster

11.11.2012 kl.02:46

Nå savner jeg min gamle Gameboy Color :'( :P

MsHildur90

11.11.2012 kl.03:11

PocketMonster: Aww! :(

livelifeloppa

11.11.2012 kl.11:11

ååh =) du må skrive flere slike innlegg! Elsker å se tilbake på hva folk spillte da de var små og mimre den dårlige grafikken! Men... vi tar det jo på en måte igjen i Minecraft hvis man skal se på spill nå til dags. Det jeg husker godt er et spill til SEGA... Husker jeg å søsteren min lånte det til søskenbarnet mitt. Spillet var om en ape.. Og jeg kommer aldri på navnet på dette spillet når jeg skal fortelle om det til folk! haha!

MsHildur90

11.11.2012 kl.16:17

livelifeloppa: Ja blir nok flere slike innlegg :) Har en god del spill jeg kan mimre om :D Minecraft har blitt overraskende populært med tanke på hvor opptatt folk er av grafikk nå til dags egentlig.

Den apen, kjørte han i et slags billøp eller noe sånt? Har for meg det var et spill med det, men kan ha vært noe nyere jeg tenker på :)

livelifeloppa

11.11.2012 kl.16:36

du kunne kjøpe sykkel til apen! =P haha

Ja, minecraft er sykt populært... helt snålt egentlig siden det er veldig lett laget på en måte! Men det er gøy da! =D

MsHildur90

11.11.2012 kl.17:40

livelifeloppa: Det triste med minecraft at det er en god del bugs, som let kunne blitt fikset :) Men de blir vel flinkere med tiden å fikse bugsene håper jeg ;) Hmm kjøpe sykkel til apen.. hørtes merkelig ut ;)

Skriv en ny kommentar

MsHildur90

Jeg er en norsk youtuber og gamer. Jeg elsker dataspill og det er det jeg kommer til å vie mesteparten av bloggen til. Ellers kan det komme innlegg som omhandler Youtube, internett, og andre nerdete ting! Ellers er jeg glad i dyr, holder på med håndarbeid, hater gulrøtter (de er onde). Jeg har to youtubekanaler. MsHildur90 og Skammekroken. Noe du lurer på så bare spør!

hits