Mine dyr:


Som de aller fleste som har sett videoene mine har forstått så er jeg veldig glad i dyr. Jeg er oppvokst med hagehøns, hunder, katter, undulat, kaniner, gullfasaner og påfugler. Familien min er også veldig friluft-gale, så jeg har også møtt en god del ville dyr. Jeg synes flaggermus, frosker, mus og insekt er søte, noe som mange synes er ekle skapninger.

For et år siden flyttet jeg for meg selv igjen, etter å bodd et år sammen med to gode venner, og da begynte jeg å savne å ha kjæledyr. Når jeg gikk på videregående så bodde jeg såpass nært foreldrene mine at jeg kunne komme hjem når jeg ville for å få min dose med kjæledyr, og når jeg bodde sammen med vennene mine så jeg vel litt på dem som substituter for kjæledyr, men med en gang jeg flyttet for meg selv her oppe, så savnet jeg altså dyr. Etter å ha sjekket ut en god del forskjellige dyr og hørt med flyselskap så jeg var sikker på at jeg fikk med meg dyrene til jul og sånt, så falt valget mitt på ørkenrotter, eller gerbils som det også kalles. 

Disse ørkenrottene er to jenter som heter Ronja (T.V) og Gobi (T.H). Ronja fordi de er født i Sverige (kort for Ronja Røverdatter) og Gobi fordi de er ØRKENrotter. Nå har jeg hatt de i snart et og et halv år, og dette er kjempetrivlige dyr. De er ikke kosedyr da de ikke kan sitte stille i et sekund, men de lager litt liv i leiligheten og gir meg noe å gjøre. Bruker å ha de ute å springe på badegulvet i en time hver dag, og de klatrer på meg som gale. Eneste utingen med dem er at de spiser på absolutt alt! De har spist istykker klær, håndduker og til og med begynt på en kommode, så man må være litt obs på det. Ha på seg klær man ikke er redd for rundt dem og sånt liksom.Men jeg har også en katt, selv om hun ikke bor til meg enda. Hun satt plutselig foran huset til foreldrene mine, og hun var der i en uke uten at de ga henne mat, for de trodde jo at hun bare var på en liten rundtur. Men så begynte hun å bli såpass tynn og hun var der konstant, så de tok henne inn. Og etter mye leting etter eierne hennes har vi måtte gitt opp. Mest sannsynlig noen som bare hadde dumpet henne i nærheten, og derfor tok vi inn henne. Problemet er bare at verken foreldrene mine eller broren min som bor i nærheten vil ha katten. Så jeg har tilbydt meg at når jeg er ferdig å studere, neste sommer, så kunne jeg ta henne inn, noe de gikk med på. Da skal jeg jo få meg jobb og mest sannsynlig få meg en litt større leilighet så det går ann å ha både katt og gnagere samtidig. Kattepusen gikk under navnet Pusi i mange måneder, men når vi avtalte at jeg skulle overta henne fikk jeg gi henne et nytt navn. Så nå heter hun Emmylou. Rart navn på en katt, kanskje.. Men jeg liker det! Hun er oppkalt etter en sang av First Aid Kit faktisk. Gleder meg til hun kommer til meg!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

MsHildur90

Jeg er en norsk youtuber og gamer. Jeg elsker dataspill og det er det jeg kommer til å vie mesteparten av bloggen til. Ellers kan det komme innlegg som omhandler Youtube, internett, og andre nerdete ting! Ellers er jeg glad i dyr, holder på med håndarbeid, hater gulrøtter (de er onde). Jeg har to youtubekanaler. MsHildur90 og Skammekroken. Noe du lurer på så bare spør!

hits