Mine favoritter på YouTube:
Yogscast:

Jeg liker de aller fleste i Yogscast. Jeg begynte først å se på Simon og Lewis pga deres minecraftserie Shadow of Israfel, men har begynt å se på andre serier av dem også da de har en genial humor. Senere har jeg begynt å se på Sjin, Sips, Duncan, Nilesy og Hannah. Men er ikke alt av det jeg gidder å se på da. På Hannah sin kanal ser jeg mest på The walking Dead og tekkit, Nilesy har jeg nettopp oppdaget så ser litt forskjellig med han, Sjin og Sips har veldig morsomme minecraftserier og dessuten er de ganske flinke til å bygge. På Duncan sin kanal så jeg mest på Grim Fandango, som er et genialt spill. Hat Films har jeg også fått smaken for, da de er sånn passe gale. Der ser jeg på FTB og litt randomme videoer. Det alle i Yogscast har til felles er at de er morsomme og har koselige stemmer alle sammen. De jobber jo også med dette så videoene er profesjonelle. De andre i Yogscast er sikkert også bra, men jeg har ikke helt fått interessen for dem.

 

HISHE (how it should have ended):

Disse lager alternative slutter på filmer og spill og de er briliante! Videoene er godt animert og morsomme.

 

Collegehumor:

Disse har jeg nettopp begynt å se på, og de har mye forskjellige videoer. Jeg liker veldig godt de animerte videoene deres, sånn som seriene Dating - Its complicated og Condemmed.

 

Screen Junkies:

Ærlige trailere fra spill, filmer og serier, som gjør narr av alt som går an å gjøre narr av rett og slett. Og samtaler om filmer og slikt. 

 

Cinema Sins

Humor rundt synder i filmer. Hva er feil med filmene og slikt. Veldig morsomme. De har også en kanal som heter Music Video Sins, som jeg også anbefaler.

 

A Dose Of Buckley

Kynisk humor om musikk og samfunn. Veldig morsomt hvis man liker litt ondskapfull og mørk humor!

 

Good Mythical Morning

En snakkeshow med to gamle venner, som snakker om alt mulig rart. Ganske morsomt og interessant!

 

The Game Theorists

Teori om spill, trenger man si mer? Interessant, lærerikt og underholdende.

 

Weebl's Stuff

Animasjon med musikk, med humor.

 

VICE

Nyheter, samfunn og dokumentarer. Mye lærerikt og interesant.

 

 

Ellers så har jeg jo en del venner som driver på med YouTube, og disse finner du om du holder musetasten over "YouTube"-knappen på bloggen min, eller om du går inn på YouTube-kanalen min.

#youtube #underholdning #tv #hildur90 #mshildur902 kommentarer

sammegreia

25.06.2015 kl.10:00

ELsker youtube! Håper du får en superflott dag!;)

Hadde satt pris på om du hadde sjekket innom vår blogg<3

robertrovik

28.07.2015 kl.00:04

nice føg meg så følger jeg deg :D

Skriv en ny kommentar

MsHildur90

Jeg er ei jente på 25 år, som i de siste årene har funnet ut at jeg egentlig er ganske nerdete. Jeg elsker dataspill og det er det jeg kommer til å vie bloggen til. Jeg vil også legge ut anbefalinger av film, bøker, tegneserier og selvfølgelig spill. Ellers er jeg glad i dyr, holder på med håndarbeid, hater gulrøtter (de er onde). Jeg har to youtubekanaler. MsHildur90 og Skammekroken. Ellers finner du også en del videoer fra meg på kanalen Addexio. Noe du lurer på så bare spør! mshildur90@hotmail.com.

hits