Info om de neste ukene.


Hei. Jeg lovte i forje video at jeg skulle legge ut en left 4 dead 2-video om litt, men dette blir nok ikke gjort før neste uke. Grunnen er rett og slett at jeg er umotivert og sliten, og å lage videoer når man er i det humøret blir ikke noe suksess. Og mer eller mindre all min energi må dessuten også gå til eksamen den neste uken. Jeg hadde jo planlagt å begynne å legge ut 2 videoer i uka, men det blir rett og slett ikke tid til det før jeg er ferdig med eksamenene. Noe kan det komme før den tid, men kan ikke love noe dessverre. Dagens tips er at dere ikke må utsette alt til siste liten sånn som jeg alltid ender opp med å gjøre ;)

Dagen i går ble mer eller mindre brukt til innspilling av noe som ikke ble noe av, og i dag sitter jeg og er kvalm og har en bankende hodepine når jeg skal skrive på eksamen og vise at jeg faktisk er litt smart.. Så ja.. Litt frustrert..

 

Men noe videoinnspilling skal jeg være med på denne uken, men det blir ikke å komme ut på min kanal, og det er enda en stund til det blir å komme ut i det hele tatt. Dette gleder jeg meg veldig til, og jeg kommer til å legge det ut på bloggen når det blir lagt ut selvfølgelig ;) Før den tid vil jeg holde kortene tett til brystet da jeg liker å overraske folk :D

 

Ellers så håper jeg at dere har det bra og at dere vil ta en tur innom noen av videoene mine og legge igjen en kommentar. Tar imot konstruktiv kritikk med takk, så lenge det ikke er på de 4 første videoene mine, da jeg har gjort det ganske klart at jeg vet at de er dårlige :P


(Gøy å tegne i Paint..)Stikkord:

Én kommentar

Benjamin Gundersen!

18.11.2012 kl.18:41

Hei :) Takk for kommentaren på bloggen min, det betyr mye :)

Skriv en ny kommentar

MsHildur90

Jeg er en norsk youtuber og gamer. Jeg elsker dataspill og det er det jeg kommer til å vie mesteparten av bloggen til. Ellers kan det komme innlegg som omhandler Youtube, internett, og andre nerdete ting! Ellers er jeg glad i dyr, holder på med håndarbeid, hater gulrøtter (de er onde). Jeg har to youtubekanaler. MsHildur90 og Skammekroken. Noe du lurer på så bare spør!

hits