Innredning av slottet


Dette har jeg fiklet med lenge, og ble ganske fornøyd med tanke på at jeg har null peiling på bygging i minecraft. Og fikk liksom skjult litt at hele bygget er laget av cobblestone, noe som er assosiert med stygge bygg.. Her er hovedrommet.Har hatt en liten infestasjon av sopper i slottet mitt, men jeg liker det faktisk så de får være der en stund.


Slottet er ikke helt ferdig, det ble litt mye cobblestone så blir nok å forandre på det etterhvert. Utsiden av slottet har jeg laget etter noe jeg så på youtube, men innsiden har jeg laget selv.

Bygget på survival så tok litt tid for å si det sånn!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

MsHildur90

Jeg er ei jente på 25 år, som i de siste årene har funnet ut at jeg egentlig er ganske nerdete. Jeg elsker dataspill og det er det jeg kommer til å vie bloggen til. Jeg vil også legge ut anbefalinger av film, bøker, tegneserier og selvfølgelig spill. Ellers er jeg glad i dyr, holder på med håndarbeid, hater gulrøtter (de er onde). Jeg har to youtubekanaler. MsHildur90 og Skammekroken. Ellers finner du også en del videoer fra meg på kanalen Addexio. Noe du lurer på så bare spør! mshildur90@hotmail.com.

hits