Ikke ta deg selv så høytidelig!


Jeg synes det er ekstremt gøy med bloggere som ikke takler konstruktiv kritikk. Jeg har flere ganger opplevd å gitt kommentarer til folk som ikke har blitt godkjent av dem, bare fordi jeg var uenig i noe eller viste til at de faktisk hadde helt og holdent feil i deres innlegg. Hvordan noen som helst kan skrive ting på nett uten å takle at folk er uenige eller at noen sier de har feil kan jeg ikke fatte. Altså man kan ikke bare ha kommentarer som "heelt enig" osv, det er jo utrolig kjedelig! Er ikke poenget med å skrive ting og legge det ut på nett å få til en samtale eller diskusjon ut av det? Jeg synes iallefall saklig diskusjon er veldig spennende og lærerikt. Dessuten er det da ikke farlig å ta feil av og til, man lærer jo bare av det. Så ikke ta deg selv så høytidelig og åpne opp for diskusjon.

Og bare så det er sagt.. Selv om man ikke godkjenner de kommentarene som sier at man har feil betyr ikke at man har rett likevel!

2 kommentarer

Gamingportalen

29.11.2012 kl.21:26

Likte veldig godt det Allan Davies ga som svar til Stephen Fry's spørsmål på Qi en gang: "Where is an alternative place to find weird people?" Allan: The internet. Internettet er fullt av rare folk. Folk som tar seg nær av den minste ting, folk som skriver tull for å prøve å gå folk på nervene. Jeg har faktisk en venn som sammenliknet det å kalle noen for idioter osv i et spill, som å møte de på gata for første gang å gjøre det samme... En ganske blankt sammenlikning. Tåler du ikke kontruktiv kritikk, hold deg for all del borte fra nettet! Jeg er helt enig i det du sier! Internett er et sted hvor hele verden kan møtes, uten å si hvem man er. Hvorfor skulle det ikke fungere som det fungerer? Det finnes mordere, voldtektsmenn, ranere og alt mulig annet der ute. HVORFOR skulle det ikke finnes folk som ville være rasshøl på nettet, fordi det er så "uskyldig"? Folk som tar seg nær av alt mulig, burde bli slått til med en bok som heter Livsleksjoner. Kanskje jeg drar den litt for langt? =P Jeg skal stoppe =P. Forresten, jeg syntes det sto: "Slutt å ta på deg selv for høytidelig" =p.. Misread =p

MsHildur90

30.11.2012 kl.09:41

Gamingportalen: "slutt å ta på deg selv for høytidelig" Hehe genialt! Er kanskje litt slemt å skal dra til noen med ei bok for at de skal forstå at de ikke burde ta seg nær av ting :P Men ja forstår hva du mener ;) Internett er fullt av merkelige personer! Har møtt på en del rart siden jeg begynte å ''henge'' på internett ;)

Skriv en ny kommentar

MsHildur90

Jeg er en norsk youtuber og gamer. Jeg elsker dataspill og det er det jeg kommer til å vie mesteparten av bloggen til. Ellers kan det komme innlegg som omhandler Youtube, internett, og andre nerdete ting! Ellers er jeg glad i dyr, holder på med håndarbeid, hater gulrøtter (de er onde). Jeg har to youtubekanaler. MsHildur90 og Skammekroken. Noe du lurer på så bare spør!

hits