Filmanmeldelse: Istid 4 - Kontinenter på avveie


Istid er som de aller fleste vet en serie med animasjonsfilmer hvor handlingen tar sted i.. Jepp du gjettet det.. Istiden. Den første kom ut i 2002, og etter det har det blitt laget 3 oppfølgere. Som dere vet er ikke jeg så veldig glad i oppfølgere, men jeg ble faktisk litt positivt overrasket da jeg så den.


(Bildet er funnet på: cdon.no)

Handling:

 Ungen til Manny og Ellie har blitt tenåring. Og dette kommer med en del problemer ettersom hun ikke vil høre på foreldrene sine og vil virke kul framfor de andre tenåringsmamuttene. Så begynner kontinentene å dele seg, og Manny, Sid og Diego ender opp på havet, sammen med bestemoren til Sid, som familien kom å lempet på Sid. De avtalte med Ellie og tenåringen at de skulle møtes ved ei bro, så de prøver å komme seg dit. På havet møter de en gjeng pirater, som ledes av en ape, som tar dem til fange. Så spenningmomentet er hvordan og om de kommer seg til Ellie i tide.

De nye karakterene:

 Bestemoren til Sid er helt genial! Tror det var hun som egentlig løftet opp filmen til å bli bra. Tenåringen til Manny og Ellie, som jeg ikke kommer på navnet til, er litt irriterende, men det er vel de fleste tenåringer til tid og annen? Tenåringen har en mulvarp til venn, og han lker jeg veldig godt. Han er en liten pyse, som de andre unge mamutene synes er teit. Piratene er en rar samling med skapninger. Apen har samlet sammen dyr som han har funnet på havet og gjort de til pirater. Apen er ond og litt skummel faktisk. Min favorittpirat må nok være den gigantiske selen, som er utrolig dum og søt. Så kommer vi til den kvinnelige sabeltanntigeren. Hun klarte jeg ikke helt å like. Det virket som at de hadde puttet henne inn der bare for å skape noe slags kjærlighets-opplegg med Diego. Hun er tøff og modig, og veldig pen, men jeg klarer ikke helt å like henne likevel. De andre piratene er også litt kule, men ikke så veldig spennende, blant annet en kanin og et rosa villsvin.

Alt i alt:

 En spennende og gøyal film, og de fleste karakterene liker jeg. Jeg har alltid vært glad i Istid-filmene, og ble positivt overrasket over hvor bra Istid 4 var. Anbefales til barn fra 7 år og oppover til 110 år.

 

Har også sett Istid 3, så kommer kanskje en filmanmeldelse av den også.Stikkord:

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

MsHildur90

Jeg er en norsk youtuber og gamer. Jeg elsker dataspill og det er det jeg kommer til å vie mesteparten av bloggen til. Ellers kan det komme innlegg som omhandler Youtube, internett, og andre nerdete ting! Ellers er jeg glad i dyr, holder på med håndarbeid, hater gulrøtter (de er onde). Jeg har to youtubekanaler. MsHildur90 og Skammekroken. Noe du lurer på så bare spør!

hits