Hva er ditt favorittspill og hvorfor?


Jeg har egentlig ikke spilt så masse spill, selv om det er en av favoritt-tingene mine å gjøre på fritiden. Grunnene har vært mange. Jeg har hatt dårlig råd, dårlig PC, lite tid osv. Men nå som jeg har bra PC og ser på dette som en av hovedhobbyene mine (har mange hobbyer skjønner du) så er jeg bestandig på utkikk etter nye spill som er bra. Altså spill som er ''nye'' for meg.

 

Så da lurer jeg på: Hva er ditt favorittspill og hvorfor?


Husk også at spørsmålsrunden ender på torsdag, så kom gjerne med flere spennende spørsmål! Har fått en god del gøyale spørsmål, men vil gjerne ha flere. Blir å legge ut svarene på video på torsdagskveld eller fredagsmorgen. Og etter det blir jeg også å fokusere litt mer på å legge ut videoer. Målet mitt er å legge ut to videoer i uka, kan bli mer noen uker og mindre andre uker. Alt etter hvor mye tid jeg har og hvor mye jeg har å snakke om! 8 kommentarer

Gamingportalen

04.12.2012 kl.21:04

Yndlingsspillet mitt noensinne er jo Resident Evil 2. Grunnen er nok noe mer nostalgiske en gang i dag. Mange folk sier ikke spillet har vokst bra med årene pga dårlig stemmeskuespill osv, men jeg er fortsatt veldig, veldig glad i alle de gamle Resident Evil-spillene!

Et av de nye beste spillene jeg har spilt er: Dark Souls. Et av de beste spillene dette tiåret, hands down. Hvis du er glad i dype rollespill som er jævla (unnskyld =P) vanskelig... Prøv Dark Souls!

MsHildur90

04.12.2012 kl.21:13

Gamingportalen: hehe :D er litt sånn med ting man er glad i ;) Man blir litt blind for hvor dårlig det er ;) Jeg elsker ringenes herre, hele det universet og historien osv. Så for mange år siden kjøpte jeg meg et strategispill som omhandler ringenes herre ;) Det er egentlig utrolig dårlig, men det er så koselig å spille det, så jeg kan sitte med det i mange timer uten å gå lei ;) Tørr ikke å lage noe la oss spille-videoer av det, for tror folk ville syntes jeg var litt rar ;)

Jeg får kanskje prøve resident evil 2 etterhvert :) Liker filmene iallefall ;)

livelifeloppa

05.12.2012 kl.00:26

Mitt favorittspill igjennom tidene må vel være ratchet and clank spillene! Kjempemorsomme! Men må synes jeg LEGO spillene er gøy og jeg liker minecraft og WoW :-)

Maren Elisabeth

05.12.2012 kl.01:30

Favorittspillet mitt er Deadly Premonition. Det er mange som ikke liker det fordi grafikken er langt fra topp, men jeg synes historien og karakterene gjør det hele verdt det. Dessuten er det som en spiritual successor til min all time favorittserie Twin Peaks.

Men det finnes ikke til PC! Om du vil ha PC-spill anbefaler jeg Devil May Cry-spillene. De er superbra og supermorsomme.

MsHildur90

05.12.2012 kl.13:52

livelifeloppa: Ratchet and clank så litt gøy ut! Måtte google det opp for har ikke hørt om de før ;) Har prøvd lego-batman på playstation en gang, var litt gøy faktisk ;)

MsHildur90

05.12.2012 kl.13:56

Maren Elisabeth: Så dumt at det ikke finnes til PC da! Jeg har ikke tenkt å kjøpe meg playstation på iallefall et halvår. Jeg er av den typen som synes at karakterer og plott er mye viktigere enn grafikken, så deadly premonition er noe jeg sikkert kunne likt! Googlet Devil may cry, og det så ganske kult ut. Jeg liker spill som er litt mørke, og demoner synes jeg er kjempespennende ;)

Mira

05.12.2012 kl.23:55

Jeg digget SuperMario jeg når det kom ut haha:))

Ellers så spiller samboeren min Battlefield så det holder, jeg trenger ikke spille..gliiis.. han er jo opphengt så vi må ha to TV-er. Ellers hadde jeg aldri fått sett TV :))))

MsHildur90

07.12.2012 kl.01:15

Mira`s Gotiske Verden: hehe genialt ;) Er sånn å ha mannfolk i huset ;)

Skriv en ny kommentar

MsHildur90

Jeg er en norsk youtuber og gamer. Jeg elsker dataspill og det er det jeg kommer til å vie mesteparten av bloggen til. Ellers kan det komme innlegg som omhandler Youtube, internett, og andre nerdete ting! Ellers er jeg glad i dyr, holder på med håndarbeid, hater gulrøtter (de er onde). Jeg har to youtubekanaler. MsHildur90 og Skammekroken. Noe du lurer på så bare spør!

hits