Svar på spørsmålsrunde del 2


Her er endelig del 2. Jeg har vært uten nett ei stund, så godt å endelig være tilbake her. Hadde abstinenser nærmest + ti ting jeg måtte fikse over nett som bare måtte vente ettersom jeg har litt dårlig råd et par uke framover, og må prioritere alle pengene mine til å komme meg på skolen til undervisning isteden.

Viste dere at det koste 90 kr for en dagsbillett for bussen i Tromsø, og før jul kostet det bare 60 :O Gleder meg til å finne ut hvor mye prisene har steget for å fylle på busskortet for 3 måneder! Not..

 Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

MsHildur90

Jeg er ei jente på 25 år, som i de siste årene har funnet ut at jeg egentlig er ganske nerdete. Jeg elsker dataspill og det er det jeg kommer til å vie bloggen til. Jeg vil også legge ut anbefalinger av film, bøker, tegneserier og selvfølgelig spill. Ellers er jeg glad i dyr, holder på med håndarbeid, hater gulrøtter (de er onde). Jeg har to youtubekanaler. MsHildur90 og Skammekroken. Ellers finner du også en del videoer fra meg på kanalen Addexio. Noe du lurer på så bare spør! mshildur90@hotmail.com.

hits