Jeg trenger hjelp!


Jeg har to problemer for tiden.. Det ene er at jeg har et lite worldhole i verdenen min, som ikke virker som det har lyst å forsvinne. Vet ikke hva jeg skal gjøre med det, så håper det går bort av seg selv.


Er det noe man kan gjøre for å få den til å forsvinne? Jeg har prøvd å logget ut, fiklet med synslengden osv, men ingenting hjelper.

Det andre problemet er at jeg er stuck når det kommer til byggingen. Og da er det snakk om den delen av landsbyen jeg ikke har lagd enda. Jeg vet det skal være et rådhus og et torg/marked der, men jeg klarer rett og slett ikke å se det for meg.


Dette er det jeg har tenkt fram til nå.. Men klarer liksom ikke å finne ut hvordan ting kan stå i forhold til hverandre så det blir fint. Hovedveien er den som går fra brua på høyre side og som går ut av bildet. Så det må se fint ut derfra. Men samtidig må det se fint ut fra rådhuset liksom. Og det huset der virker litt malplassert. Jeg er virkelig stuck, så om dere har en eller annen ide hadde det vært genialt :) Hvis noen kommer med en ide jeg blir å bruke så blir de nevnt når kartet kommer ut til nedlastning.5 kommentarer

Suniva

27.01.2013 kl.02:34

Digger Bloggen din

MsHildur90

27.01.2013 kl.03:10

Suniva: Spam much?

Synne

27.01.2013 kl.17:54

Aneeerrr ikke. Hvis det er online, kan jeg joine servern? Hva er IPen? :) Og hva heter du??? Komenter i innboksen min hvis du gidder :)

MsHildur90

27.01.2013 kl.18:15

Synne: Jeg har ingen server dessverre :) bruker å være en del på xoco-serveren. Ipen til den finner du på xioco.no :) Heter hildur90 på Minecraft :)

Synne

27.01.2013 kl.18:17

Okei! :)

Skriv en ny kommentar

MsHildur90

Jeg er ei jente på 25 år, som i de siste årene har funnet ut at jeg egentlig er ganske nerdete. Jeg elsker dataspill og det er det jeg kommer til å vie bloggen til. Jeg vil også legge ut anbefalinger av film, bøker, tegneserier og selvfølgelig spill. Ellers er jeg glad i dyr, holder på med håndarbeid, hater gulrøtter (de er onde). Jeg har to youtubekanaler. MsHildur90 og Skammekroken. Ellers finner du også en del videoer fra meg på kanalen Addexio. Noe du lurer på så bare spør! mshildur90@hotmail.com.

hits