Hvorfor skal alt være så vanskelig?


Sorry på forhånd, men det blir enda et innlegg som nevner ting jeg blir irritert over når det kommer til Minecraft..

Jeg driver jo å lage et kart eller noe sånt (vet ærlig talt ikke helt hva planen er selv), og skulle gjerne hatt muligheten til å plassere ut monsterspawnere der jeg vil ha dem, men de eneste spawnerne jeg får til å sette ut uten å må legge inn mod osv er grisespawnere.. Og alle som har spilt mincraft vet jo hvor skumle grisene er..Altså ikke noe skumle :P Jeg kan forstå hvorfor de ikke ligger i kreativ-inventoryen, for det hadde tatt masse plass, men at man ikke kan bruke en kommando for å få kunne velge å få fram en beinskrangelspawner forstår jeg rett og slett ikke. Jeg som såvidt får til å legge til en mod en gang blir rimelig irritert! Nå har jeg lett som en tulling etter naturlige genererte spawnere og har heldigvis funnet noen, men de er dumt plassert og ikke med de type monstre jeg vil ha.

Jeg får lære meg å bruke kommandoblokker isteden, noe som heldigvis går ann å få tak i ved å bruke kommandoer, men som ikke finnes i kreativinventoryen av en eller annen merkelig grunn..

Hvorfor liker jeg egentlig minecraft forstår jeg ikke selv en gang til tid og annen.. :PSånn ser torget/markedet ut nå iallefall.. Ble ganske koselig faktisk!Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

MsHildur90

Jeg er ei jente på 25 år, som i de siste årene har funnet ut at jeg egentlig er ganske nerdete. Jeg elsker dataspill og det er det jeg kommer til å vie bloggen til. Jeg vil også legge ut anbefalinger av film, bøker, tegneserier og selvfølgelig spill. Ellers er jeg glad i dyr, holder på med håndarbeid, hater gulrøtter (de er onde). Jeg har to youtubekanaler. MsHildur90 og Skammekroken. Ellers finner du også en del videoer fra meg på kanalen Addexio. Noe du lurer på så bare spør! mshildur90@hotmail.com.

hits