Skal du på TG i år?


Det skal iallefall jeg! The Gathering er for de som ikke vet et datatreff på Hamar, som skal være i påska, hvor en masse folk møtes for å spille sammen, delta i konkurranser og rett og slett nerde med andre nerder.

Jeg skal dit sammen med en del andre fra XioCo, noe som blir kjempegøy og spennende da jeg ikke har møtt noen av dem i det virkelige livet enda. Tipper de er så hyggelge som de virker! Gleder meg noe enormt. Det er også litt kult for jeg har aldri vært på datatreff før, så blir interesant å møte den ''kulturen''.

Hvis du skal på TG så finner du meg ved å lete etter XioCo-rekka, hvor jeg kommer til å sitte. Se etter ei jente med blomster i håret.. :P 

Q: Skal du på TG i år?Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

MsHildur90

Jeg er ei jente på 25 år, som i de siste årene har funnet ut at jeg egentlig er ganske nerdete. Jeg elsker dataspill og det er det jeg kommer til å vie bloggen til. Jeg vil også legge ut anbefalinger av film, bøker, tegneserier og selvfølgelig spill. Ellers er jeg glad i dyr, holder på med håndarbeid, hater gulrøtter (de er onde). Jeg har to youtubekanaler. MsHildur90 og Skammekroken. Ellers finner du også en del videoer fra meg på kanalen Addexio. Noe du lurer på så bare spør! mshildur90@hotmail.com.

hits