TG - dag 1.


Etter å ha reist i litt under et døgn kom jeg fram til Hamar, trøtt, sliten men veldig fornøyd! Turen hit gikk bare fint, og jeg snakket med en hyggelig mann som ga meg en klem, en hyggelig dame som jeg hadde skremmende masse til felles med, og diskuterte religion med en muslim som også var veldig hyggelig. Jeg og muslimen hadde faktisk en god del synspunkt til felles, og jeg fikk lære meg en god del om hans religion, noe jeg iallefall synes er interesant.

Da jeg kom til hotellet, ble jeg nesten litt skremt av han som sto i disken. Først så klarte han ikke å finne bestillingen min, så jeg tenke at ''fantastisk jeg har gjort noe feil''. Og da han endelig fant meg i systemet, så lurte han på om hvordan jeg skulle betale, noe jeg allerede har gjort, men han måtte lete litt for å finne ut av det, og der sto jeg å tenkte at ''fantastisk jeg har sikkert bare drømt av over 4000 kr ble trukket fra kontoen min''. Men alt ordnet seg. Og etter en schisofren dusj og noen timers søvn i ei fantastisk hotellseng, samt et møte med ei varm krølltang, var jeg klar til å dra til Vikingeskipet!


Vikingeskipet! Bildet er ikke mitt. Det er funnet her, og et tatt av Da Gabba.Jeg dro dit litt utpå dagen for å unngå kø, og det tok ikke lang tid før jeg var ferdig med innsjekkingen og var klar for å game. Jeg vet ikke helt hvordan ord jeg skal bruke for å beskrive den følelsen jeg fikk da jeg kom inn i vikingeskipet og så alt som var der, for det var helt ekstremt. Det jeg tenkte da jeg kom inn var iallefall ''WOW, dette blir bra!''. Det er en slags fantastisk stemning over vikingeskipet som man nesten kan ta og føle på når man kommer inn hit. Høy musikk, blinkende lys og masse folk som sitter på datamaskiner. Og alle her har noe til felles, noe som gjør det hele ganske så spesielt.

Jeg fant fram til rekken jeg skulle sitte på og rigget opp utstyret mitt. Jeg har jo ikke noe avansert utstyr med meg, bare en bærbar pc, headset og ei datamus som lyser i ulike farger. Så hilste jeg på de fra XioCo som var her, noe som var kjempekoselig. Jeg hadde jo trodd at det skulle bli litt flaut å møte dem ettersom jeg bare har snakket med dem over dataen liksom, men det var faktisk ikke det. Det var ikke så mange her da jeg kom av XioCo-folka, men etterhvert kom alle, og jeg fikk et par klemmer til og med.


Mitt ''avanserte'' utstyr.

 

Forutennom å blitt litt kjent med folk og sånt så har jeg ikke gjort så mye. Bare spilt en god del, noe som er logisk ettersom jeg er på et datatreff. Har spilt Don't starve, Minecraft og Arma 3 lite. Arma 3 hadde jeg ikke prøvd før, og til å være et krigsspill var det ganske bra. Men det er jo ikke her for spillingen liksom, er jo for å være sosial med resten av folka fra XioCo, ettersom de er så søte hele gjengen!

Så dro vi som sov på samme hotell tilbake til hotellet rundt tolv på kvelden, sånn at vi skulle komme oss opp til frokostbuffeen, noe jeg synes var overraskende smart av oss. Men nerder kan da nok også være fornuftige av og til! Det var fantastisk godt å legge seg å sove etter en dag med høy musikk og mye action. Man blir jo litt sliten i hodet uten å legge merke til det av alt dette.


Mæ på TG!Alt i alt er jeg fornøyd med min første dag på TG. Eneste jeg blir litt irritert over av og til er ''musikken'' de spiller. Ettersom alt man egentlig hører er bare bass. Men nå er jo jeg gammel og hører på folkemusikk til vanlig, så kanskje ikke så rart at jeg ikke liker musikken her. Men den plager meg ikke så alt for mye liksom.  Den gir jo TG en spesiell stemning og det liker jeg jo. Noe jeg synes er veldig fasinerende er hvor mye folk har med seg. De har med seg gigantiske hyller, stasjonærpcer og stoler, og de som sover i Vikingeskipet har med sovepose, madrasser og store sekker i tillegg. Er helt sykt hvor bra opplegg de har her, mens jeg sitter her med en bærbar pc og min lysende datamus. Føler meg nesten litt noob! Men når man reiser i nesten et døgn for å komme seg hit er det jo godt å ikke ha med så alt for masse ting. Misforstå meg rett, jeg har med meg masse ting, men det er baderomssaker og klær, som ligger på hotellet. Rundt vasken på badet er det helt fullt av diverse hårprodukter og sånt. Men er man jente så er man jente!

 

Bildet jeg fikk av en kul fyr fra serveren.

 

#xioco7 kommentarer

PinkLadyXoXo

28.03.2013 kl.14:08

Jeg sitter også på TG! :D

MsHildur90

28.03.2013 kl.14:11

PinkLadyXoXo: Hehe kult! :D

Kammiiiillleee

28.03.2013 kl.14:16

Så sykt kult, skulle ønske jeg kunne dra på TG også men tiden strakk ikke til desverre :( kos deg videre med datageeksa :))

Anette

28.03.2013 kl.14:21

Aw, jeg fikk ikke lov til å dra, men med tanke på at jeg bare er 13, så er det ikke så rart :(

MsHildur90

28.03.2013 kl.14:27

Kammiiiillleee: Kanskje du kan neste år da vet du :)

MsHildur90

28.03.2013 kl.14:28

Anette: Ja det er kanskje ikke så rart :) Men du kan jo dra til TG om noen år da vet du ;)

Anette

28.03.2013 kl.22:22

Ja, får håpe det :3

Skriv en ny kommentar

MsHildur90

Jeg er en norsk youtuber og gamer. Jeg elsker dataspill og det er det jeg kommer til å vie mesteparten av bloggen til. Ellers kan det komme innlegg som omhandler Youtube, internett, og andre nerdete ting! Ellers er jeg glad i dyr, holder på med håndarbeid, hater gulrøtter (de er onde). Jeg har to youtubekanaler. MsHildur90 og Skammekroken. Noe du lurer på så bare spør!

hits