TG - Dag 2.


Dagen begynte med en fantastisk frokost på hotellet sammen med tre søtinger fra XioCo, jeg spiste eggrøre (som faktisk var overraskende god med tanke på at jeg ikke liker egg), pølser, salet og melon. En litt merkelig blanding, men godt! Så etter at de andre måtte vente på meg så jeg fikk sminket meg, dro vi til vikingeskipet. Den første dagen kjøpte jeg meg bare en brus å kose meg med, men på dag 2 kjøpte jeg meg baconsnacks så jeg skulle ha noe godt, og det var virkelig fantastisk godt. Tror jeg må kjøpe mer sånt på dag 3!


Nom nom!Litt utpå dagen fant vi ut at vi skulle dra på Peppes Pizza for å spise middag, og stort sett alle fra XioCo ble med + et par andre folk. Var et par stykker vi ikke fant når vi skulle dra så de ble dessverre ikke med, men tipper vi blir å gjøre noe sånt igjen, og da skal de være med! Det geniale var at egentlig skulle bare 5 stykker dra å spise, men vi ble ganske mange flere for å si det sånn! Vi var vel sånn 20 stykker sikkert, helt uten at det var planlagt at alle skulle dra ut å spise sammen liksom! Og så mye tull vi snakket om altså! Det var folk som ikke klarte å drikke opp brusen sin fordi de lo så mye liksom!


Tok ikke noe bilder av folka så gir dere heller et bilde fra hotellrommet mitt. Synes jeg har brukbar utsikt jeg, men vikingeskipet til og med! :DSenere på kvelden ble det Worms Revolution konkurranse i XioCo-rekka, noe som var kjempegøy. Jeg har ikke spilt Worms siden jeg var 12 eller noe, som er sånn 10 år siden, og lastet ned spillet en time før vi begynte å konkurrere. På den første kampen min viste jeg ikke en gang hvordan jeg satte ut miner eller noe sånt, og den første marken min klarte jeg å hoppe i døde med, men etter litt guiding så lærte jeg meg hvordan knapper jeg skulle bruke og sånt! Ikke det at det hjalp så mye, for jeg tapte alle kampene mine, forutennom den siste som ble avbrytt pga at steam serveren var nede, og da var jeg så trøtt at jeg dro til hotellet for å sove. Jeg lå under i liv iallefall så jeg hadde nok tapt den kampen også. Men jeg kan iallefall skryte på meg at jeg er den flinkeste til å tape i Worms i XioCo-rekka, og det er da noe. Jeg har aldri vært den som hater å tape, altså, det er gøy å vinne, men om jeg taper blir jeg ikke forbannet liksom. Var morsomt å være med, og det var det som var viktigst for meg.

Får bruke morgendagen på å bli flinkere i Worms!

 

#xioco4 kommentarer

caam

29.03.2013 kl.13:16

kJMEP FIN BLOGG:)

BLIR VELDIG GLAD VIS DU KOMMENTERE DET NYE INNLEGE MITT PÅ BLOGGEN :)

whodoyouthinkyouare

29.03.2013 kl.13:18

Kult!

besøk gjerne bloggen min! :)

Elanur

29.03.2013 kl.14:01

Kos deg videre! <3

Joachim

29.03.2013 kl.14:37

Håper oppholdet ditt på hamar, blir veldig bra.

ønsker deg en super påske videre

Skriv en ny kommentar

MsHildur90

Jeg er en norsk youtuber og gamer. Jeg elsker dataspill og det er det jeg kommer til å vie mesteparten av bloggen til. Ellers kan det komme innlegg som omhandler Youtube, internett, og andre nerdete ting! Ellers er jeg glad i dyr, holder på med håndarbeid, hater gulrøtter (de er onde). Jeg har to youtubekanaler. MsHildur90 og Skammekroken. Noe du lurer på så bare spør!

hits