Tg - Dag 3.


Dagen begynte selvfølgelig med en god frokost på hotellet. Spiste selvfølgelig bacon, pølse og eggrøre, for har man ferie må man skeie ut litt. Så dro vi til Vikingeskipet, etter at jeg måtte vente på at guttene skulle gjøre seg klar, til en forandring. Da jeg kom til Vikingeskipet gikk jeg nesten med en gang å kjøpte med baconsnacks og slush, noe som var en fantastisk konbinasjon, selv om jeg ble litt kald i magen!


Et sunt kosthold er viktig på TG! Nom!

Jeg har også lekt fotograf, tok bilder inne i vikingeskipet, samt av de aller fleste av XioCo-folka. Må jo ha noen håndfaste bevis på at jeg har vært på tg. Men vil ikke legge ut bilder av dem på bloggen, for når noe ligger ute på nett er det vanskelig å få det til å forsvinne.

Inne i Vikingeskipet! Er så fasinert av taket og de små glippene som slipper inn kjempemye lys! Så fint!




Se den store skøyta! Tok meg et par dager før jeg så den faktisk! :D

Ellers så har jeg vært på date med Triha fra XioCo! Vi dro til kantina og spiste løvstek og snakket om masse rart! Løvsteken var helt ok, men litt smakløs. Men forventet ikke så mye av den heller da, så ble ikke egentlig skuffet. Også var det veldig mye løk i salaten, så gikk resten av dagen å smakte løk i munnen.. Men mat må man ha!

Senere på kvelden endte jeg på et eller annet vis opp med å gi ryggmassasje til Gandreas og Bbz_trident i XioCo, hvordan det skjedde vet jeg ærlig talt ikke. Men var jo koselig iallefall, selv om jeg synes jeg fortjente å få massasje tilbake, da skuldrene mine er veldig veldig stive og vonde *hint hint*. Tror reisen og de tunge sekkene tok litt på for å si det sånn. Jeg er jo såå gammel..

Se så hårete armer jeg har! Var egentlig båndet jeg skulle vise da!

 

Jeg ble faktisk litt lei av å spille i dag, så spilt veldig veldig lite. Ble faktisk litt rastløs. Så var heller litt sosial og sånt. Satt å så på at Bbz_trident spilte portal 2 ganske lenge, noe han spilte bare fordi jeg nevnte at jeg hatet spillet og derfor hadde slettet det fra dataen min :P Jeg er litt for utålmodig for puzzle-spill, og gir alt for fort opp når jeg ikke ser løsningen etter 10 minutter, og derfor måtte jo han brife med hvor flink han var ;)

Ellers har jeg funnet ut at en bloggvenn, junetegninger, er på TG, så i morgen skal jeg gå å se om jeg kan prøve å finne henne! Hun er så flink til å tegne som jeg en dag håper å bli, så det kan bli kult å møte henne!

 

#xioco


 



Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

MsHildur90

Jeg er en norsk youtuber og gamer. Jeg elsker dataspill og det er det jeg kommer til å vie mesteparten av bloggen til. Ellers kan det komme innlegg som omhandler Youtube, internett, og andre nerdete ting! Ellers er jeg glad i dyr, holder på med håndarbeid, hater gulrøtter (de er onde). Jeg har to youtubekanaler. MsHildur90 og Skammekroken. Noe du lurer på så bare spør!













hits