Tg - Dag 4.


Siste dagen på TG, eller iallefall siste hele dagen på TG, var kjempekoselig. TG stengte jo ikke før 11.00 på søndagen, men for min del var lørdagen den siste dagen ettersom jeg ikke hadde så lyst å dra dit på søndag bare for å være der i bare en time liksom og da bli kjempestresset av alle som skulle stresspakke og få ut sakene sine fra vikingeskipet.

Litt senere var det kjemishow på scena, og ettersom jeg ikke hadde fått med meg noe av det som hadde skjedd på scena, forutennom at jeg fikk med meg at en svenske sto der og gaulet et par sanger (sto ikke å så på, men hørte det dessverre), så dro jeg med meg EirikDini for å se på det. Selv om de failet litt så var det likevel ganske morsomt å se på. Kan ikke si jeg lærte noe, men det er fordi jeg har en forferdelig hukommelse. Det kuleste trikset de gjorde var når de blandet maisstivelse med vann, også hoppet på denne blandingen, så kunne de stå på den, men med en gang de sto i ro så ble blandingen bløt og de sank ned i den.


Åpningsnummeret failet litt. De fikk ikke akkurat til å synkronisere flammene, men det var likevel kult å se på!


Stilig reaksjon!


Nesten som ei lavalampe. Og den holdt deg gående veldig lenge, før den gikk tilbake til vanlig igjen.Blå røyk (egentlig var det vanlig røyk, men blåe lyskastere i taket).Senere etter litt om og men dro de fleste fra XioCo til peppes pizza, samtidig som en stor gjeng fra Hive (annen minecraft-server) var der også, så vi var sånn 40 stykker ca samtidig. Vi måtte vente en god stund på maten, men det gjorde egentlig ikke så mye ettersom vi hadde det så gøy. Synes litt synd på de to som satt på bordet i samme rom som oss, for vi snakket om veldig mye rart og lo veldig godt til tider, akkurat som sist! Det var veldig godt med et skikkelig måltid iallefall!

Etter maten fant jeg endelig June, en av bloggvennene mine, så snakket en god stund med henne og ei vennine av henne, noe som var kjempekoselig! Glemte å spørre om jeg fikk ta bilde av hnne da, men vi møtes kanskje neste TG om jeg blir å dra dit, noe jeg iallefall har veldig lyst til!

Jeg fikk også organisert så vi fikk tatt gruppebilde med alle på TG som var fra XioCo. Det var jo veldig kjekt da! Og alle så veldig flotte ut på bildene! Følte meg litt bossy, for jeg gikk bare og så at alle var der, også sa jeg mer eller mindre at nå skulle vi ta bilder, så de måtte kle på seg og bli med ut. Litt gøy, for vanligvis er jeg den stille typen som ikke tørr å gjøre så mye ut av meg selv!

Så kom tiden der folket begynte å dra, og man måtte si adjø, noe som faktisk var ganske vemodig. Skulle gjerne likt å hatt et par dager til med den herlige gjengen! Men vi sees nok igjen, enten neste TG eller en annen gang! Og for å se på den lyse siden, jeg fikk kjempemange klemmer iallefall! Til og med en sang fra Alacho! :D Var et par stykker som ikke fikk klem da jeg ikke så dem da jeg dro, men tenkte på dere og ga dere en mental klem!

Inne i vikingeskipet etter at de hadde slukket lysene.

I morgen kommer siste innlegg fra TG13, for selv om jeg ikke var på vikingeskipet så føler jeg at dagen er en del av TG likevel. Dessuten må jeg jo nesten ha en liten oppsummering av min TG-opplevelse.

 

#xioco

 


 

Soft Hilde,

Warm Hilde,

Little ball of fur.

 

Happy Hilde,

Sleepy Hilde,

Purr, Purr, Purr!2 kommentarer

Alacho

31.03.2013 kl.16:14

Copyright (C) Alacho!

MsHildur90

31.03.2013 kl.22:08

Alacho: Right :P

Skriv en ny kommentar

MsHildur90

Jeg er en norsk youtuber og gamer. Jeg elsker dataspill og det er det jeg kommer til å vie mesteparten av bloggen til. Ellers kan det komme innlegg som omhandler Youtube, internett, og andre nerdete ting! Ellers er jeg glad i dyr, holder på med håndarbeid, hater gulrøtter (de er onde). Jeg har to youtubekanaler. MsHildur90 og Skammekroken. Noe du lurer på så bare spør!

hits