TG - dag 5.


Da var det siste dag av TG og siste frokost med mine 3 hotellkamerater! Noe som var fryktelig trist! Så var det tid å si adjø til dem, som var de siste igjen fra XioCo. Heldigvis fikk jeg ikke mye tid til å ''sørge'' ettersom søsteren min og ene sønnen hennes kom til Hamar bare for å henge med meg et døgn! Og det var gøy! Vi spiste på resturant og var å spilte bowling, og hadde det rett og slett gøy. Tantebarnet mitt fikk også spilt litt minecraft på dataen min, noe han synes er rått! Jeg viste han nether og the end, og han drepte faktisk dragen (i kreativ men dog). Jeg møter de jo ikke så ofte ettersom de bor så langt borte, så det var litt rart at de plutselig var det, og at det bare var et døgn vi skulle henge sammen. Jeg har jo brukt å vært sånn 1 måned av sommerene mine til dem en del år da jeg var mindre, og når vi først reiser dit er vi jo over ei uke som oftest ettersom det er så langt å reise.


Jeg vant faktisk, så jeg er ikke best til å tape i bowling i det minste. Det morsomme er at søsteren min er litt konkurransemenneske, og hun sa at hver gang hun kastet ballen tenkte hun ''Nu skal jag slå Hilde''. Noe hun ikke gjorde, hihi!

En stor del av meg ønsker at TG hadde vart litt lengre, bare fordi jeg hadde ikke lyst å si hade til alle XioCo-folka, men samtidig er jo TG litt slitsomt i lengden, så godt å komme hjem igjen. Det var kjempestort å være på TG, og jeg blir absolutt å prøve å få det til flere ganger. Det var jo en fantastisk stemning der hele tiden og mye å finne på egentlig. Jeg spilte faktisk ikke så veldig mye spill som jeg hadde trodd jeg skulle gjøre. Hadde noe spilt mer hvis jeg hadde vært hjemme. Det ble mer fokus på det sosiale for min del, og det var jo derfor jeg var der egentlig. For å møte XioCo-folka og ha det gøy.


Vikingeskipet etter at de fleste hadde dratt. Veldig fint bygg!

Dessuten var det jo et lite vinn for min egen del, for jeg liker jo egentlig ikke folk, og tanken på over 5000 folk under samme tak skremte meg litt. Men det var ikke så skummelt og slitsomt som jeg hadde trodd det skulle være. For vi hadde jo på et vis vår rekke, og man la liksom ikke merke til hvor mye folk det egentlig var der, ettersom folk satt mye på sine plasser og sine egne rekker. Man møtte jo en del folk i midtgangen, men det var fremdeles ikke så masse som forventet. Og selv om noen oppførte seg som en saueflokk der de gikk, så var de fleste ikke såå i veien.


BÆÆÆ!

Det at TG er i Hamar er også et stort pluss, for det er virkelig en fin by! Virker som at de har tatt vare på en god del av de gamle husene og byggestilene, og det at de har lagt litt arbeid i smådetaljene gjør det virkelig gøy å gå rundt der å se. Jeg er en sucker for gamle og fine hus må jeg innrømme!

Et eller annet fancy bygg. Var iallefall skikkelig kult!

Kanskje ikke så veldig fint hus, men det hadde litt sjel, og jeg ble nysgjerrig på hva det har blitt brukt til.

Mange hus var bygget med tømmer og så veldig fine ut!

Hamar bryggeri. Stilig synes jeg!

Det som også er kult med Hamar er alle statuene du finner rundt om kring. De virker også veldig random liksom. Utfor hotellet jeg lå på fant jeg for eksempel denne statuen:

Tantebarne hadde lyst å prøve å ri på denne, også lurte han veldig på hvorfor den hadde så store pupper :D

Ellers fant jeg også statuer av hester, sauer som sto oppå hverandre, folk, og til og med rådyr! Skikkelig gøy!

Rådyrene ser jo nesten litt ekte ut ved første øyekast!

Dette innlegget skulle egentlig ut på dag 5. Men glemte å trykke på ''lagre og publiser''. Er litt distre til tider!

#xiocoÉn kommentar

madebygb

06.04.2013 kl.12:37

Fine bilder fra Hamar! Er fra Lillehammer, så jeg har vært endel på Hamar, men ikke fått med meg alt det fine du har sett :-)

Skriv en ny kommentar

MsHildur90

Jeg er en norsk youtuber og gamer. Jeg elsker dataspill og det er det jeg kommer til å vie mesteparten av bloggen til. Ellers kan det komme innlegg som omhandler Youtube, internett, og andre nerdete ting! Ellers er jeg glad i dyr, holder på med håndarbeid, hater gulrøtter (de er onde). Jeg har to youtubekanaler. MsHildur90 og Skammekroken. Noe du lurer på så bare spør!

hits