Første episode med Don't starve og litt info om infoen som blir å komme.


Så er jeg endelig i gang igjen, sånn skikkelig denne gangen. Skal sette opp en plan for når ting kommer ut og sånt etterhvert. Målet er å legge ut to videoer på min kanal i uken. Kommer det mer enn det er det jo selvfølgelig bare flott, men har en del ting jeg holder på med, så må holde målet mitt lavt til å begynne med. Jeg skal også begynne å legge ut en serie på Addexio's kanal, noe det kommer mer info rundt senere. Blir også å prøve å sette opp noen faste dager jeg skal legge ut noe på bloggen, bare for å få litt mer rutine inn i alt. Akkurat nå er det litt sånn rykk og napp-opplegg på bloggen føler jeg. Enkelte dager skriver jeg mye og bra, men så kan det gå en uke uten innhold, eller bare noen små tulle-innlegg.

Uansett. Skal legge ut en slags "timeplan" etterhvert. Må bare tenke litt på hvordan dager som passer best osv, så dere kan vite når ting kommer ut osv.

Her er første video med don't starve. Gjerne kommenter, lik osv. Setter jeg stor pris på og motiverer meg til å fortsette!Hvem er dette? Jeg vet faktisk ikke?3 kommentarer

livelifeloppa

09.04.2013 kl.12:50

så ut som et spesiellt spill! =P

Jeg kom plutselig på noe! Har du prøvd "feed the beast Laucher" for minecraft? =) der er det MANGE mods og det er mye mer ålage og å finne på! Om du lurer på hva det kan innebære, spiller "Direwolf20" på Youtube en av de pakkene med mods du kan velge mellom der =) anbefales! =D

MsHildur90

09.04.2013 kl.19:53

livelifeloppa: Haha.. Feed the beast jeg skal igang med på addexios kanal faktisk :P gled deg! :P

livelifeloppa

09.04.2013 kl.22:31

kult! :D gled deg! :D

Skriv en ny kommentar

MsHildur90

Jeg er ei jente på 25 år, som i de siste årene har funnet ut at jeg egentlig er ganske nerdete. Jeg elsker dataspill og det er det jeg kommer til å vie bloggen til. Jeg vil også legge ut anbefalinger av film, bøker, tegneserier og selvfølgelig spill. Ellers er jeg glad i dyr, holder på med håndarbeid, hater gulrøtter (de er onde). Jeg har to youtubekanaler. MsHildur90 og Skammekroken. Ellers finner du også en del videoer fra meg på kanalen Addexio. Noe du lurer på så bare spør! mshildur90@hotmail.com.

hits