Blitt fostermor til en gænnin!


Jeg satte meg opp som krisehjem for dyr via dyrebeskyttelsen for et år tilbake eller noe sånt, og på fredag var jeg å hentet en liten søt skapning som skal bo til meg en stund. En liten gænnin ved navn Rasmus!


Rasmus er en liten nerd tror jeg!

Hentet han hos dyrlegen, hvor han hadde blitt kastrert og pelsen hans hadde blitt klipt ettersom det var fullt av hårballer i den. Han har ikke hatt det helt ideelt med tanke på at eierne ikke hade stelt pelsen hans en gang, så håper vi finner en nytt og bedre hjem til han snart. Men imens får han bo hos meg, noe som jeg synes er kjempegøy! Han liker ikke å bli holdt og kost med, men han er likevel veldig rolig. Ofte når han er ute på gulvet så kommer han bort til meg og dytter borti meg med nesa, og i går hoppet han faktisk opp i sofaen hvor jeg satt, uten å virke redd for meg.

Vi har vært litt uvenner til tider da, ettersom jeg må gi han medisin pga kastrasjonen, noe som smaker helt forferdelig, men nå har vi bare en gang igjen så er vi ferdig heldigvis!

Det blir spennende å se hvor tam jeg klarer å få han før vi finner nytt hjem til han. Er jo sommer og det er jo tiden hvor folk flest kvitter seg med dyr, ikke skaffer seg dyr, idiotisk nok. Men sånn er det når folk skaffer seg dyr og ikke tenker over at de må finne passere til dem og sånt når de skal bort, og at de ikke tenker på at dyr får unger. Folk altså.. Men uansett, jeg har ikke noe problem med å ha han hos meg hele sommeren, for han er virkelig en super kanin!

Om noen er interesert i å adoptere han så kontakt Dyrebeskyttelsen i Tromsø for å få mer info og sånt!

 2 kommentarer

Anette3

08.05.2013 kl.18:43

Så søt kanin! :)

MsHildur90

08.05.2013 kl.20:52

Anette3: Ja ikke sant! :D

Skriv en ny kommentar

MsHildur90

Jeg er ei jente på 25 år, som i de siste årene har funnet ut at jeg egentlig er ganske nerdete. Jeg elsker dataspill og det er det jeg kommer til å vie bloggen til. Jeg vil også legge ut anbefalinger av film, bøker, tegneserier og selvfølgelig spill. Ellers er jeg glad i dyr, holder på med håndarbeid, hater gulrøtter (de er onde). Jeg har to youtubekanaler. MsHildur90 og Skammekroken. Ellers finner du også en del videoer fra meg på kanalen Addexio. Noe du lurer på så bare spør! mshildur90@hotmail.com.

hits