Smakebit fra FTB-serverenInngangspartiet til biblioteket.Lageret mitt og lagergutten Aristoteles. Fancye lamper jeg har sant!Kjøkkenet i det lille huset mitt! Kan jo ikke bli en av de gale bibliotekarene som bor i biblioteket!

 

Vet enda ikke når videoene begynner å komme ut, men de kommer nok etterhvert, så følg med på addexio sin kanal :)3 kommentarer

crazydigital

13.05.2013 kl.19:09

Woop, sweet! Fikk jeg litt lyst til å spille Minecraft igjen!

MsHildur90

13.05.2013 kl.19:28

crazydigital: Bare å spill det :P FTB er foresten en veldig gøyal mod som jeg anbefaler på det varmeste :)

Zoey

23.05.2013 kl.01:00

Du er flink. det ser jo kjempe fint ut. du har et talent og bygge i Minecraft minner meg om og bygge med sånne byggeklosser som jeg elsket da jeg var liren. men nok om det. jeg synes du har en fantasdisk fantasi og et en utsøkt talent.

Skriv en ny kommentar

MsHildur90

Jeg er ei jente på 25 år, som i de siste årene har funnet ut at jeg egentlig er ganske nerdete. Jeg elsker dataspill og det er det jeg kommer til å vie bloggen til. Jeg vil også legge ut anbefalinger av film, bøker, tegneserier og selvfølgelig spill. Ellers er jeg glad i dyr, holder på med håndarbeid, hater gulrøtter (de er onde). Jeg har to youtubekanaler. MsHildur90 og Skammekroken. Ellers finner du også en del videoer fra meg på kanalen Addexio. Noe du lurer på så bare spør! mshildur90@hotmail.com.

hits