XioCo-bloggerne


Et par stykker av oss i XioCo har blogger vi skriver på, om mye forskjellig rart egentlig. Alle disse bloggene finner dere om dere holder musa over knappen som heter Linker. Jeg tenkte jeg skulle fortelle litt om de forskjellige bloggene av andre XioC-folk.

Pathfindr: Toril.blogg.no

Pathfindr er den av oss som er flinkest når det kommer til blogging. Hvorfor lurer du? Jo, det er jo fordi hun jobber for blogg.no, og kan derfor veldig mye! Det er hun som har laget designet til meg og Addexio for eksempel. Bloggen hennes er en blanding av katter, spill og alt som opptar henne egentlig! Hun er veldig flink til å diskutere og klarer veldig ofte å skrive om ting på en måte som blir helt spot on. Hun treffer spikern med hammern hver gang for å si det sånn.


Eirikdini: minecraft.blogg.no

Eirikdini skriver om minecraft, og andre spillrelaterte ting. Han legger ut en del videoer som han liker og bilder fra minecraft og andre ting. Som dere ser har han lagt ut et forferdelig bilde av meg, fra når vi var på TG13! Han fikk lov av meg da og bare så dere vet så ser jeg ikke så gal ut til vanlig bare så det er sagt, men hvorfor ta seg selv så høytidelig liksom! Gøy å se litt gal ut :P


Stinetta og acez84: acettaz.blogg.no


Stinetta og Acez84 har akkurat begynt med blogg, ettersom de her fått seg youtubekanal (link til den finner du under "Youtube"). De har derfor ikke skrevet så mye, men de blir å skrive om videoene sine, spill og ting som opptar dem. Blir spennende å se hva de blir å få til av bloggen, for videoene deres på youtube er iallefall bra!

 


Addexio: Addexio.blogg.noDe fleste som leser bloggen min vet nok hvem Addexio er, men for de som ikke vet det så er han sjefen for XioCo og er norges største norsktalende youtuber, med over 20 000 abonnenter. Han har også en blogg hvor han skriver spilleanmeldelser og om ting som opptar han. Han skriver godt og det er virkelig interesant å lese hva han synes om ting og tang.

 


Daffelure: Paahjulmedrunar.blogg.no Daffelure eller Runar som han egentlig heter, skriver på bloggen sin om sykling, og treningsrelaterte ting. Han skal i sommer, om ikke så lenge, sykle fra Nordkapp til Lindesnes, og driver derfor å forbereder seg til dette. Han beviser iallefall at alle nerder ikke bare sitter framfor pcen, når han er så sporty! Og det er jo gøy! Dette blir kjempespennende å følge med på videre, for han kommer til å legge ut en del fra turen sin!

 

#xioco2 kommentarer

paahjulmedrunar

31.05.2013 kl.02:52

Så kult at du har skrevet om oss i Xioco, og nevnt meg :D

MsHildur90

31.05.2013 kl.18:43

paahjulmedrunar: Hehe :D Må da nevne deg! :D

Skriv en ny kommentar

MsHildur90

Jeg er ei jente på 25 år, som i de siste årene har funnet ut at jeg egentlig er ganske nerdete. Jeg elsker dataspill og det er det jeg kommer til å vie bloggen til. Jeg vil også legge ut anbefalinger av film, bøker, tegneserier og selvfølgelig spill. Ellers er jeg glad i dyr, holder på med håndarbeid, hater gulrøtter (de er onde). Jeg har to youtubekanaler. MsHildur90 og Skammekroken. Ellers finner du også en del videoer fra meg på kanalen Addexio. Noe du lurer på så bare spør! mshildur90@hotmail.com.

hits