Å gid! En dame i undertøy, jeg dåner!


Den nye Star Trek har kommet ut, til manges glede. Men ikke alle er like fornøyde tydeligvis. Mange har nemlig klaget på at en kvinnelig skuespiller er i bare undertøyet i en av scenene, noe som ikke var nødvendig for selve handlingen, og manusforfatteren har faktisk gått ut i media og beklaget at hun var i bare undertøyet og at han skal tenker seg bedre om i framtiden. Kirk, hovedpersonen, har også blitt vist i bar overkropp i to filmer, og det virker som at det også skal det bli slutt på.


(Bildet er funnet på digitalsky.com, og tilhører ikke meg)


«Vi skulle vært flinkere til å si nei til umotiverte scener av en lettkledd skuespillerinne. Jeg hører dere, og tar fullt ansvar. Vi vil være mer forsiktige i fremtiden.» - Damon Lindelof, manusforfatter.

Dette er jo litt sykt. Det er jo ikke som at folk får varige men av å se en flott kvinne i bare undertøyet, eller en flott mann med bar overkropp. Og så mye som det spilles på kroppen og sex i disse tider, hva gjør det vel at en film viser fram folk litt lettkledde på et uskyldig måte? Og etter å ha sett klippet synes jeg ikke det var nedvergende ovenfor skuespillerne eller menneskeheten akkurat. En kvinne i undertøyet, men kler på seg ganske fort igjen. Alle mennesker er faktisk nakne under klærne, og av og til hender det at folk faktisk er lettkledde eller til og med nakne. Det er en naturlig del av livet, og filmer etterligner livet (i alle fall til en viss grad), så hvorfor skal ikke skuespillerne kunne vise seg i undertøy uten at det blir ramaskrik? Deal with it, og gå videre..

Filmen har en aldersgrense på 11 år, så er nok derfor noen reagerer på ''nakenheten'', men hva er skadelig med at barn ser folk i undertøy? Om en person står i bikini er det ingen som reagerer, men med en gang det er undertøy så må de gjemme seg liksom. Da kan jo ikke barn være med på stranda heller? Og å sette på tven er jo farlig, for er jo reklamer for bikinier og undertøy hvert 15 minutt eller så. Og foreldrene på virkelig passe på, for barna kan jo ikke se dem i bare undertøy! Skyld dere å kjøp pysjamaser alle gode foreldre! Da synes jeg ting har gått litt for langt. Vi kan ikke dulle med ungene til den grad at de aldri skal se noen i undertøy fram til de er 16, og kroppen er naturlig og vakker.

Nå må dere ikke misforstå. Jeg er ikke noe fan av at reklamer og media skal spille på nakenhet og sex, så masse av det er veldig unødvendig og kvalmt. Folk kan også få dårligere selvtillit osv. av å bli bombardert med halvnakne vakre mennesker hele tiden, og alt skal handle om sex kan ødelegge for folk. Jeg forstår dette, og ser problemet. Men når det blir gjort på en uskyldig måte, uten å spille på sex, at en person bare er i undertøyet, som ingen tar skade av å se, hvorfor klage?

 

Å gid! En dame i undertøy! Jeg dåner..



4 kommentarer

Svært så strengt det skulle være da.

Nora f aa

27.05.2013 kl.20:41

Veldig strengt!

Siste Liv

27.05.2013 kl.20:44

Ja, det var litt av et innlegg... liker når det er lettkledde i filmer :D

Ane Nustad

27.05.2013 kl.23:25

Nei hva faen? Jeg er helt enig med deg, unødvendig å reagere på en slik måte!

Skriv en ny kommentar

MsHildur90

Jeg er en norsk youtuber og gamer. Jeg elsker dataspill og det er det jeg kommer til å vie mesteparten av bloggen til. Ellers kan det komme innlegg som omhandler Youtube, internett, og andre nerdete ting! Ellers er jeg glad i dyr, holder på med håndarbeid, hater gulrøtter (de er onde). Jeg har to youtubekanaler. MsHildur90 og Skammekroken. Noe du lurer på så bare spør!













hits