Spørsmålsrunden er snart ferdig!


Tenker jeg skal legge ut svarene på spørsmålsrunden i morgen, men lurer litt på hvordan videoen skal bli, og tenker derfor å spørre dere om hjelp.

Vil dere at jeg skal legge ut en svarvideo hvor jeg spiller et random spill i bakgrunnen, eller vil dere at jeg skal sette på cammen og bare sitte å snakke til dere på videoen? Eventuelt både og? Kan prøve å gjøre både og men da blir redigeringen å ta lengre tid :P

Hva vil dere?

 


Den gamle kirka i FTB.


 

Har du spørsmål til meg så trykk her. Der får dere også se et fint bilde at Torstein, BBz_Trident fra XioCos FTB-server!

 

 

 2 kommentarer

RMR707

09.06.2013 kl.20:01

Jeg liker randome spill. Så lenge det ikke er spill som tar all oppmerksomheten selvfølgelig. :D

MsHildur90

09.07.2013 kl.22:09

RMR707: Hehe :P

Skriv en ny kommentar

MsHildur90

Jeg er ei jente på 25 år, som i de siste årene har funnet ut at jeg egentlig er ganske nerdete. Jeg elsker dataspill og det er det jeg kommer til å vie bloggen til. Jeg vil også legge ut anbefalinger av film, bøker, tegneserier og selvfølgelig spill. Ellers er jeg glad i dyr, holder på med håndarbeid, hater gulrøtter (de er onde). Jeg har to youtubekanaler. MsHildur90 og Skammekroken. Ellers finner du også en del videoer fra meg på kanalen Addexio. Noe du lurer på så bare spør! mshildur90@hotmail.com.

hits