Random bilder fra verdenen min.


De som så 1000-takk-videoen min fikk se litt av verdenen min, og jeg har jo også lagt ut noen bilder av landsbyen mens jeg bygde den, som dere kan finne her. Men jeg fant ut at jeg kan jo også legge ut et par bilder fra resten av det jeg har bygd.Palasset. Ser ganske koselig og harmløst ut, men det er en syk syk person som bor der! Så pass dere! Ser dere hesten foresten? De er så søte!

Jegerens hus midt i skogen en plass. Han har et lite hus, en utepeis og en liten stall. Kjekt å ha hest når man er en jeger.. Tror jeg.. :P

 Fiskeren sitt hus. Mangler båter, men det er fordi jeg er elendig på å lage båter, så har ikke turt å prøvd enda! Men blir vel etterhvert. Om noen har noen gode ideer på hvordan jeg kan lage fiskebåter på en fin måte, så si ifra!Magikereren sitt tårn. Han er en eremitt, og liker derfor ikke andre folk. Griser derimot synes han er flotte skapninger, som han kan ha lage fornuftige samtaler med ut over natta!

La ikke merke til det før nå, men på den delen mellom det store tårnet og det lille tårnet, ser det ut som det er laget en pixelert krabbe, eller kreps eller noe sånt :P Passet jo faktisk litt.

#SpillIngen kommentarer

Skriv en ny kommentar

MsHildur90

Jeg er ei jente på 25 år, som i de siste årene har funnet ut at jeg egentlig er ganske nerdete. Jeg elsker dataspill og det er det jeg kommer til å vie bloggen til. Jeg vil også legge ut anbefalinger av film, bøker, tegneserier og selvfølgelig spill. Ellers er jeg glad i dyr, holder på med håndarbeid, hater gulrøtter (de er onde). Jeg har to youtubekanaler. MsHildur90 og Skammekroken. Ellers finner du også en del videoer fra meg på kanalen Addexio. Noe du lurer på så bare spør! mshildur90@hotmail.com.

hits