Angående FTB-serien.


 For lenge siden var det snakk om at jeg og andre i XioCo skulle lage serier fra XioCos FTB-server, og jeg var i alle fall skikkelig giret på det. Jeg tror også seerne mine er veldig giret på at jeg skal begynne med FTB-serien, ut ifra alle kommentarene som spør om jeg ikke kan begynne å filme fra serveren. Men tingen er at dette er ikke opp til meg. Jeg er supergiret på å lage en FTB-serie som skal komme ut på Addexio sin kanal, men det er en del ting som må bli fikset før dette kan skje, og det er ting jeg ikke kan fikse. Jeg forstår godt at dere maser om serien, for jeg gleder meg like mye som dere tydligvis gjør. Men jeg vet ærlig talt ikke når serien kommer, eller om den blir å komme i det hele tatt lengre, så å spørre meg om FTB-serien er bortkastet tid. Jeg vet like lite som dere om dette temaet.


Så enn så lenge får dere kose dere med Addexio sin serie med Bbz_Trident, og Vareide sin serie med Preben, fra XioCo-serveren. For selv om Vareide ikke er med i XioCo får han filme fra serveren vår, noe som er flott. Mer underholdning derfra til dere. Så får vi bare krysse fingrer og tær for at det blir flere serier derfra etter hvert.

 
 Her er noen randomme bilder fra XioCo-serveren, hvor noen fra staben hadde det gøy med å fylle et hus i Venneby (min og noen venner sin by) med vann:

 

 


De gale har det gøy...:P 

 Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

MsHildur90

Jeg er ei jente på 25 år, som i de siste årene har funnet ut at jeg egentlig er ganske nerdete. Jeg elsker dataspill og det er det jeg kommer til å vie bloggen til. Jeg vil også legge ut anbefalinger av film, bøker, tegneserier og selvfølgelig spill. Ellers er jeg glad i dyr, holder på med håndarbeid, hater gulrøtter (de er onde). Jeg har to youtubekanaler. MsHildur90 og Skammekroken. Ellers finner du også en del videoer fra meg på kanalen Addexio. Noe du lurer på så bare spør! mshildur90@hotmail.com.

hits