Skal jeg begynne Minecraft-serie?


Jeg har tenkt litt over å lage en minecraft-serie nå over en lengre periode. Jeg begynte jo kanalen min med en mincraft-serie, men jeg gikk fort lei, og javaen min ga meg sånne problemer da jeg spilte inn at det gikk inne. Nå er jo det problemet fikset, men jeg er vel enda litt lei vanlig minecraft. Så derfor spør jeg dere.. Hvor giret er dere på å se minecraft på kanalen min? Er det noe dere vil se, eller er det nok underholdning i de seriene jeg har for tida? Kanskje jeg kunne funnet en modpack av noe slag og spilt på den isteden, for å skape litt variasjon? Er jo flere fra XioCo som spiller Minecraft på sine kanaler, så hadde kanskje vært greit å variert litt innholdet. Og hvordan modpack har dere isåfall lyst å se? Jeg blir ikke å spille inn noe FTB før jeg spiller inn på serveren vår, ike Twilight for det blir jo serie med Addexio etterhvert, og heller ikke Yogspack eller hva den heter, da Epicfire spiller inn derfra.

Bilde av en dårlig generert Village i Minecraft. Minecraft er sjarmerende buggy til tider..2 kommentarer

_FireGirl_

16.07.2013 kl.22:10

Jeg syns vanlig minecraft er litt kjedlig, kanskje du kunne ha funnet en modpack eller spilt fra en server :) Ellers syns jeg det er bra med de videoene du har :)

MsHildur90

19.07.2013 kl.09:42

_FireGirl_: Takk for tipset :) Synes også vanlig inecraft blir litt kjedelig I lengden, også er det jo så mange som spiller inn det som jeg kjenner, så blir litt dumt :P Glad du liker videoene mine!

Skriv en ny kommentar

MsHildur90

Jeg er ei jente på 25 år, som i de siste årene har funnet ut at jeg egentlig er ganske nerdete. Jeg elsker dataspill og det er det jeg kommer til å vie bloggen til. Jeg vil også legge ut anbefalinger av film, bøker, tegneserier og selvfølgelig spill. Ellers er jeg glad i dyr, holder på med håndarbeid, hater gulrøtter (de er onde). Jeg har to youtubekanaler. MsHildur90 og Skammekroken. Ellers finner du også en del videoer fra meg på kanalen Addexio. Noe du lurer på så bare spør! mshildur90@hotmail.com.

hits