Det som er forferdelig galt med Sims 3.


Først og fremst: Jeg elsker jo Sims 3, det er et av mine favorittspill, og som mange vet har jeg en Youtube-serie gående om Sims 3 der jeg har ekstrapakken Kjæledyr. Dette er jo kjempesøtt og gøy, men også veldig frustrerende til tider. Hver gang jeg spiller inn hos Erasmus Montanus (han som skaffer seg en ny hest hver gang jeg ser bort), så er det ett eller annet som bestemmer seg for å bugge seg. I første episode får jeg en hest i gangen, og må fjerne en vegg. Så får jeg en hest i kjøkkenet og må fjerne en vegg. I episode 8 må jeg faktisk flytte til en nytt hus, ettersom ene hesten har bugget seg inn i boksen sin, og kommer seg ikke ut. Og i episode 9 får jeg igjen en hest inne på kjøkkenet og må fjerne en vegg for at hun skal komme seg ut.. Alt dette blir litt frustrerende i lengden. Også må jeg legge til at hestene av og til rykker og spasmer noe voldsomt, som om de enten har en sykdom, eller så har de det veldig gøy. Og det er dessverre ikke bare hestene som er på det viset. Simmer og katter er også ganske buggy til tider. Når Erasmus går inn i en vegg og nesten ikke kommer ut igjen, så ser det veldig gøy ut, de to første gangene. Etter å ha sett det en del ganger blir man litt lei. Hvordan kan de som har produsert Sims, som tjener noe fantastisk godt, ha fått til å lage et så buggy spill? De burde tjene nok til å kunne ta litt ekstra tid på seg til å faktisk fikse at man slipper å flytte hver gang en hest bugger seg inn i ting, eller fikse så de faktisk ikke bugger seg inn i ting.

Men det er kanskje Mojang-mentaliteten som spiller inn. Hvorfor fikse et spill hundre prosent, nå folk kjøper det uansett? Minecraft er jo full av buggs. Når en ny oppdatering kommer ut, kan du med sikkerhet vite at her er det mange buggs, som kanskje blir fkset innen en uke, to uker, eller seks måneder om du er virkelig heldig. Folk kjøper og spiller Minecraft, uansett om spillet består av femti prosent buggs eller ikke.

En annen ting som plager meg med Sims, er at jeg måtte oppdatere det, så jeg mistet alle sparingene mine, bare for at de skulle legge ut ting inne i selve spillet som man bare kan kjøpe med Simpoint, altså ekte penger med andre ord. Det er litt grisk synes jeg, selv om jeg kan forstå det ut ifra business-perspektivet. Det er enklere for små barn å kjøpte ting fra selve spillet, enn å måtte gå inn på en nettside og finne det fram. Men dette blir litt for Facebook-spill-aktig, hvor de lurer avhengige folk til å kjøpe virtuelle ting de egentlig ikke trenger.

Men altså.. Jeg elsker jo Sims 3 og Minecraft, selv om det er mye feil med dem, er det også mye bra med dem. Når jeg skal spille inn Sims til kanalen min så gleder jeg meg faktisk, så selv om det er litt buggy er det jo gøy. Så får man bare gjøre det beste ut av det, og håpe at de kommer med en oppdatering som gjør at ting blir mindre buggy, for det hadde vært verdt å laste ned, selv om jeg da hadde mistet alle sparingene min mest sannsynlig.Bildet er lånt fra ene videoen min og tilhører derfor meg. Og nei, videoen er ikke like uklar som dette bildet er. Mediaplayer er litt tåpen..

 

#Spill #sims #ragequit4 kommentarer

Marie

20.07.2013 kl.13:21

Jeg må si at jeg synes det virker som om det er fler bugs i Sims 3 enn Minecraft. Jeg orker ikke spille sims 3 lenger på grunn av alle bugsa, spesielt når ting i spillet blir ødelagt av at noen sitter fast i dusjen, veggen eller i ditt tilfelle, hesteboksen.

Silje Lien

20.07.2013 kl.14:24

Har du prøvd resetsim-koden? Fungerer på både simmer og dyra deres:)

Merethe

20.07.2013 kl.23:56

Har ei veninne som spiller sims 3 på mac, og av en eller anner fantastisk grunn, er folka helt koll-svarte i simskaperen! ikke som i at hudfargen er farget brun eller veldig mørk, men simmen er bare totalt svart, eneste som vises er øyene! ._.

så det er veldig spennende når hun lager simmer, hvet jo aldrig helt hvordan de blir seende ut xD

Og på min data, låser simmene seg av og til, i sånn 5-10 sekunder, men tiden går fortsatt...så er ofte de ikke har kommet seg på jobb, fordi de bare står helt stille og bare tenker på ting og ikke vill røre seg...det er frustrerende, siden de nå får sparken om de kommer forsent på jobb for mange ganger -___-''

MsHildur90

23.07.2013 kl.00:56

Silje Lien: :O hvordan er den koden? Ser ut som jeg kan trenge den :) men hva resetter den? bare hvor de star, eller mer?

Skriv en ny kommentar

MsHildur90

Jeg er en norsk youtuber og gamer. Jeg elsker dataspill og det er det jeg kommer til å vie mesteparten av bloggen til. Ellers kan det komme innlegg som omhandler Youtube, internett, og andre nerdete ting! Ellers er jeg glad i dyr, holder på med håndarbeid, hater gulrøtter (de er onde). Jeg har to youtubekanaler. MsHildur90 og Skammekroken. Noe du lurer på så bare spør!

hits