Den ufrivillige pausen er straks over!


Som mange av dere har fått med seg, har jeg for tiden en ufrivillig pause i videoproduseringen. Det startet da den ondskapsfulle kaninen jeg har for tida, plutselig hoppet opp i fanget mitt og bet i headsetledninga med en gang. Han hadde nok planlagt det lenge, for det skjedde veldig fort. Så da satt jeg der med et headset som bare halvveis funket. Jeg kunne spille inn et par minutter med det, uten at det ble noe ekstra støy, men så plutselig slo det inn og ødela opptaket. Men et par dager senere sluttet micen å funke i det store å hele. Så nå sitter jeg med det gamle headsettet mitt, som ikke funker til innspilling da det gir ifra seg en forferdelig støy (ala mine første videoer, for de som har hatt æren av å se dem). 

Et forsøk på å tegne Rasmus i Paint. Han er egentlig en veldig søt og snill kanin da!


Men det er lys i enden av tunnelen. Ifølge Addexio så er mikrofonen min sendt fra Oslo nå, så den kommer en gang denne uken! Mest sannsynlig i morgen (håper jeg). Da blir jeg å begynne med innspillingen igjen. Vet ikke helt hva jeg skal spille inn først, men det kanskje dere kan si noe på? Har jo gående 3 serier for tiden. Sims 3, Don't Starve og Scribblenauts Unlimited. Hva har dere savnet mest mens jeg har hatt min ufrivillige, men avslappende, pause?

 

Mikrofonen jeg får i posten er skikkelig fancy, med stativ og hele pakka! Om noen er interesert kan jeg sikkert lage et innlegg hvor jeg viser dere mikrofonen, og hele oppsettet for innspilling. De dagene da jeg sitter på badet å spiller inn er endelig over! :D

 

#spill

 Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

MsHildur90

Jeg er ei jente på 25 år, som i de siste årene har funnet ut at jeg egentlig er ganske nerdete. Jeg elsker dataspill og det er det jeg kommer til å vie bloggen til. Jeg vil også legge ut anbefalinger av film, bøker, tegneserier og selvfølgelig spill. Ellers er jeg glad i dyr, holder på med håndarbeid, hater gulrøtter (de er onde). Jeg har to youtubekanaler. MsHildur90 og Skammekroken. Ellers finner du også en del videoer fra meg på kanalen Addexio. Noe du lurer på så bare spør! mshildur90@hotmail.com.

hits