Rasmus *making crazy eyes*


Da var Rasmus dratt til sin nye familie. De virket skikkelig koselige, og Rasmus får gleden av å hoppe rundt i en stor innhegning med enda en kanin! Det ble litt tomt, men jeg fikk heldigvis besøk av foreldrene mine, så har ikke hatt tid til å savne han enda.


"Buksa di lukter veldig gooodt" *making crazy eyes*

Det var kjempegøy å ha han her hele sommeren, og jeg vil anbefale alle som er glad i dyr og som har tid og anledning om å bli fosterhjem for dyrebeskyttelsen. De står for mat og høy, så det skal ikke koste deg noe (så lenge ikke dyret blir skadd eller sånt da). Det er dessuten en fin måte å hjelpe dyr som ellers kanskje hadde blitt avlivet. Så man kan tenke sånn på det: Hvert dyr du tar inn i ditt hjem til dyrebeskyttelsen finner et permanent hjem, er et dyr mindre som blir avlivet eller dumpet i skogen. For det er dessverre ikke alle som forstår at når man skaffer et dyr så er det et stort ansvar. Mange skaffer seg en katt, fordi den er søt og sånt sikkert, også når sommeren kommer vil de reise på ferie men ikke har noen som kan passe katten dems. Ellers så er de så lure at de har skaffet seg en hunnkatt, og latt vær i sterilisere den, så de får kattunger de ikke gidder å prøve å få gitt bort. Folk er til tiden uansvarlige og dumme, og det er derfor dyrebeskyttelsen trenger flere fosterhjem. Man velger selv hva slags dyr man vil ta inn, og om det ikke passer å ta inn et dyr akkurat der og da kan man alltids si nei. Det er også en flott måte å finne ut hva slags dyr man selv har lyst på, for sånne som meg. Jeg har lyst til å ha alle dyr i hele verden jeg! Noe som ikke går da jeg lever i ei leilighet på 35 kvadratmeter og er en fattig student. Så langt har jeg passet to marsvin og en kanin, og jeg kan trygt si at jeg liker begge de to typene gnagere. Man får iallefall en smakebit om hvordan det er å være en dyreeier uten å ha det ansvaret hele livet til dyret. 

Ta kontakt med nærmeste Dyrebeskyttelsen for å få mer info og kanskje bli fosterhjem!2 kommentarer

ingrid x3

19.09.2013 kl.15:18

Hilde du er såå snill :DD og jeg elsker bloggen! vil gjerne se mer! <3

hadde likt om du skrev litt mere om dyr, for jeg er blitt helt dilla på blogger om dyr ;) stå på med videoene :D

Du er et av mine største forbilder :DDD

MsHildur90

21.09.2013 kl.11:40

ingrid x3: Aww tusen takk! Jeg skriver mest om "nerdeting" på denne bloggen, men har en blogg til som handler en god del om dyr. hildurs.blogg.no heter den :)

Skriv en ny kommentar

MsHildur90

Jeg er ei jente på 25 år, som i de siste årene har funnet ut at jeg egentlig er ganske nerdete. Jeg elsker dataspill og det er det jeg kommer til å vie bloggen til. Jeg vil også legge ut anbefalinger av film, bøker, tegneserier og selvfølgelig spill. Ellers er jeg glad i dyr, holder på med håndarbeid, hater gulrøtter (de er onde). Jeg har to youtubekanaler. MsHildur90 og Skammekroken. Ellers finner du også en del videoer fra meg på kanalen Addexio. Noe du lurer på så bare spør! mshildur90@hotmail.com.

hits