Affleck som Batman?


I går fikk jeg høre at Ben Affleck skal spille Batman i den neste Batman-filmen, som kommer ut i 2015. Ført tenkte jeg rett og slett at dette var en spøk, da kilden min var en Youtube-video av noen som liker å tulle med ting. Men ut ifra det jeg har lest så har han tydeligvis blitt plukket ut til rollen som den fryktinngytende Batman. Og dette er mange Batman-fans utrolig sinte for. De mener at han er en alt for dårlig skuespiller til å kunne portrettere Batman rett, og at han dessuten ikke passer inn i rollen.

Jeg er blitt en stor Batman-fan selv de siste årene, og jeg har min tvil om Affleck blir en like god Batman som Christian Bale var. Det aller beste hadde vært om Christian Bale hadde spilt i den neste Batman-filmen, da han virkelig passet rollen og gjorde en susende god jobb. Men Så har Bale takket nei til rollen, så de måtte uansett finne en ny en. Men tror de kanskje kunne klart å funnet noen som er bedre til rollen enn Affleck er. Jeg har ingenting imot han, men ut ifra de filmene jeg har sett med han i, så er han ikke en veldig god skuespiller, og man må huske på at Batman/Bruce Wayne er en veldig dyp og mørk rolle, og det lett kan bli dumt om en mindre bra skuespiller prøver seg på en sånn rolle. Blir mer tragikomisk enn noe annet når det er en skikkelig dyster og tragisk scene, også er det så tydelig at en eller annen overdriver skuespillet sitt, for å kompensere for at han egentlig er elendig.

 

Men for all del, kanskje kan Affleck forundre oss og filmen blir skikkelig bra. Man vet jo aldri. Så vi burde vel la tvilen komme den stakkars fyren til gode? Han vet nok hva slags ansvar det ligger bak å spille Batman, som er en såpass episk rolle at over 78 000 fans vil ha Ben Affleck sparket fra rollen fordi de er redd for at han blir å gjøre en alt for dårlig jobb med å portrettere helten deres. Må jo være fælt å være så hatet? Jeg har tro på deg Affleck! (under stor tvil)...

 

Så.. Et humoristisk bilde for de som ikke liker å lese lange tekster.. Likte denne fordi jeg er en gal kattedame uten katt..


Kanskje kjenner dere igjen noen av kattene? Alle er vist kjente katter! Kjenner igjen de fleste, men vet ikke navnene på alle. Bildet tilhører ikke meg, bare lånt.
4 kommentarer

Ane Nustad

01.09.2013 kl.14:26

Jeg er ikke spesielt positiv til tanken, men jeg er villig til å gi ham en sjangse.

RMR707

02.09.2013 kl.21:26

Det er vel i møtet mellom Batman og Superman, eller Batman vs. Superman (Litt forvirret om de skal kjempe mot hverandre.)

Er vel ut fra Man of Steel som kom ut i år også, men har ikke sett den enda så vet ikke om de har mye å leve opp til eller ikke.

MsHildur90

03.09.2013 kl.12:12

RMR707: Håper nå virkelig de ikke skal kjempe mot hverandre! :P Hadde ikke fått med meg at Superman også skulle være med, eller.. Jeg husker å ha lest det nå når du nevner det :P Må ha glemt det!

MsHildur90

03.09.2013 kl.12:13

Appelsinpiken: Ja altså, det er så mange som nå går rundt å sier at de hater han osv, men han e jo bare et menneske.. Så jeg lar tvilen komme han til gode. Så får vi se om vi blir skuffet eller overrasket!

Skriv en ny kommentar

MsHildur90

Jeg er en norsk youtuber og gamer. Jeg elsker dataspill og det er det jeg kommer til å vie mesteparten av bloggen til. Ellers kan det komme innlegg som omhandler Youtube, internett, og andre nerdete ting! Ellers er jeg glad i dyr, holder på med håndarbeid, hater gulrøtter (de er onde). Jeg har to youtubekanaler. MsHildur90 og Skammekroken. Noe du lurer på så bare spør!

hits