Se serier på internett


I det siste har jeg sett en del serier på internett. Tven min har jeg ikke hatt på siden oktober i fjor (foreldrene mine var på besøk og så på tven da, men telles ikke som at JEG har hatt den på). Jeg bruker flere sider hvor jeg ser seriene mine på, men en jeg liker veldig godt er Viaplay.no. Seriene jeg følger med på der er Greys Anatomy (vet, jentete, men jeg liker det), How i met your mother, Bones og The Walking dead.


Screenshot fra Viaplay. Tilhører ikke meg.

 

Hvorfor ser jeg på serier på nett, og ikke på tven? Jo, for det første er dataskjermen min nesten like stor som tvskjermen min, men med bedre oppløsning. For det andre kommer episoder raskere ut på nett, enn på tven. Norsk tv er jo ufattelig treige med å få tak i nye sesonger av ting, til og med Sverige er raskere. Dessuten kan jeg da se en episode akkurat når jeg vil, istedenfor å sette av en viss tid i uka til å se den og den episoden, og gå glipp av ting bare fordi jeg glemmer å skru på tven til rett tidspunkt. Jeg er litt distre, så å se ting akkurat når det passer meg er genialt!Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

MsHildur90

Jeg er ei jente på 25 år, som i de siste årene har funnet ut at jeg egentlig er ganske nerdete. Jeg elsker dataspill og det er det jeg kommer til å vie bloggen til. Jeg vil også legge ut anbefalinger av film, bøker, tegneserier og selvfølgelig spill. Ellers er jeg glad i dyr, holder på med håndarbeid, hater gulrøtter (de er onde). Jeg har to youtubekanaler. MsHildur90 og Skammekroken. Ellers finner du også en del videoer fra meg på kanalen Addexio. Noe du lurer på så bare spør! mshildur90@hotmail.com.

hits