Guns N' Roses' gitarist Slash liker Minecraft?


Jeg leser nyheter på nett hver morgen når jeg står opp, iallefall om jeg har tid. Og i dag oppdaget jeg en interesant artikkel. Emnet og overskriften var ikke det som gjorde meg interesert, men noe på bildet gjorde at jeg måtte klikke meg inn å se. Artikkelen handlet om at Valen hadde festen med Slash fra Guns N' Roses, som sikkert er megakult for han, men ikke det jeg ser på som en nyhet. 

Bildet (lånt fra VG) viser Valen til venstre og Slash ca midt på, men hva er det som befinner seg inne i den ringen jeg har tegnet? Det kan vel ikke være et creeperhode av papp? Edit: Litt senere oppdaget jeg også wood-blokk, Soulsand og TNT også! Takk Nomel!Hmm.. Ligner!

Så kanskje er Slash en så stor fan av Minecraft at han faktisk har kjøpt seg et creeperhode? Eller kanskje det er Valen sitt crepperhode? Litt gøy å tenke på iallefall!

 

#spill3 kommentarer

Kristian Nomel

01.10.2013 kl.13:55

Hvis jeg ikke ser feil er det vell en treblock der også :p

MsHildur90

01.10.2013 kl.14:00

Kristian Nomel: Ohh! nice! Det så jeg ikke :P

ukjent

01.10.2013 kl.19:09

haha! det var også grunnen til at jeg klikket inn på den artikkelen når jeg først så det x)

men veldig kult da :D

Skriv en ny kommentar

MsHildur90

Jeg er en norsk youtuber og gamer. Jeg elsker dataspill og det er det jeg kommer til å vie mesteparten av bloggen til. Ellers kan det komme innlegg som omhandler Youtube, internett, og andre nerdete ting! Ellers er jeg glad i dyr, holder på med håndarbeid, hater gulrøtter (de er onde). Jeg har to youtubekanaler. MsHildur90 og Skammekroken. Noe du lurer på så bare spør!

hits