Fine byggverk på XioCo #1.


Et nytt prosjekt er i gang! Vi synes nemlig at det er en god del flotte bygg på XioCoserveren, og disse vil vi vise fram! Hver uke legger jeg ut to bygg her, som jeg synes er fine! Vi er ikke kresne på hva vi definerer som fint og vil fokusere på det positive med byggene. Skriv gjerne i kommentarene hva dere synes, men hold det konstruktivt og snilt!

 

Bildene:
Infoen:

Bygget av: Bandull

Matriale: Cobble fence, logs, glass panes, gravel, wood, bricks, fence, stairs og slabs. 

Hva mener vi om dette bygget: Jeg synes dette er et søtt og lite hus, hvor eieren har lagt en god del arbeid inn i detaljene. Taket har ikke bare blitt lagt i trapper (noe som er mye finere enn å bruke blokker), men eieren har laget noen fine detaljer på taket. Det at h*n også har brukt bricks for å kunne lage seg en peis er også veldig bra, og det passer godt inn på huset. Jeg må også si at jeg synes at det lille taket over døren på bilde #3 var kjempesøtt! Og vet det er litt vrient å se på bildene, men h*n har også brukt gjerder på bygget, noe som er kjempepent!

 

#xioco #spill #minecraft #hildur90Én kommentar

016Nojr

22.10.2013 kl.16:05

Fint lite hus :)

Skriv en ny kommentar

MsHildur90

Jeg er ei jente på 25 år, som i de siste årene har funnet ut at jeg egentlig er ganske nerdete. Jeg elsker dataspill og det er det jeg kommer til å vie bloggen til. Jeg vil også legge ut anbefalinger av film, bøker, tegneserier og selvfølgelig spill. Ellers er jeg glad i dyr, holder på med håndarbeid, hater gulrøtter (de er onde). Jeg har to youtubekanaler. MsHildur90 og Skammekroken. Ellers finner du også en del videoer fra meg på kanalen Addexio. Noe du lurer på så bare spør! mshildur90@hotmail.com.

hits