Den Hildurianske Adventskalenderen!


Så da er det snart desember, og som mange av dere vet, har jeg tenkt å legge ut en video per dag til og med julaften. Altså 24 episoder til sammen (kanskje mer om jeg føler behovet for det). Så jeg tenkte å gi dere litt informasjon om det, men bare litt, for noe vil jeg skal være en overraskelse.

Jeg tenker sånn at det skal være et variert innhold. En episode kan være fra et random flashspill, som handler om noe juleaktig, mens en annen episode kan være fra Sims 3. Noen spill blir det flere episoder fra, andre bare en. Jeg har også tenkt å ha noen gjester i noen av episodene, så dere vet aldri hvem som dukker opp! Og jeg blir nok å slenge ut et par bilder fra juletiden da jeg var ung, så det blir jo gøy!

I disse episodene skal jeg også svare på spørsmål folk har sendt meg, så spør meg gjerne flere spørsmål! Kan være alt mulig, blir ekstra glad for julerelaterte spørsmål, men er det noe annet dere lurer på, så slå til!

Grunnen til at jeg vil gjøre dette er enkelt, jeg elsker jula, og husker hvor mye mer spesielt jula var for meg da jeg var lita, enn nå. Jeg elsker enda jula veldig mye, det må sies. Men når man er ung er jula en magisk tid hvor man bare kan kose seg, glemme problemer, være med venner og familien. Og kan jeg være med å bidra til denne julekosen og å gi julestemning til andre, så er det flott! Å gi er den største gaven, på sett og vis.

#spill #youtube #hildur90Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

MsHildur90

Jeg er ei jente på 25 år, som i de siste årene har funnet ut at jeg egentlig er ganske nerdete. Jeg elsker dataspill og det er det jeg kommer til å vie bloggen til. Jeg vil også legge ut anbefalinger av film, bøker, tegneserier og selvfølgelig spill. Ellers er jeg glad i dyr, holder på med håndarbeid, hater gulrøtter (de er onde). Jeg har to youtubekanaler. MsHildur90 og Skammekroken. Ellers finner du også en del videoer fra meg på kanalen Addexio. Noe du lurer på så bare spør! mshildur90@hotmail.com.

hits