Sponsored Video: Kall det hva du vill tv


Før i tiden var TV-seing sånn at man hadde to kanaler å velge mellom, og de sendte sendingene sine med strenge timeplaner. Nå derimot har ting forandret seg. Ser du på TV på TVen, har du nå mange kanaler å velge mellom, og du kan kjøpe deg bokser som gjør at du kan pause sendingen når du vil, og hoppe over reklame, eller til og med ta opp sendingen mens du er hjemmefra. 

Man kan også se TV på nett, på blant annet ViaPlay. Der kan man velge akkurat hva man skal se, og når, uten reklame. Ut ifra det jeg ser så er utvalget der veldig bra også. 

Jeg har tatt en test på kalldet.viaplay.no, og som svar fikk jeg: «Med utgangspunkt i svarene dine tror vi du liker: De-nekter-å-dø-TV», og dette stemmer jo. Jeg elsker jo zombier og monster! Var en veldig gøyal test faktisk, så dere må gjerne prøve den dere også!

Dette med at TV har blitt så mye mer, er jo også noe som er relevant for meg. Jeg driver jo på med Youtube, og på sitt eget vis, så er jo en Youtubekanal som en egen TV-kanal, bare med mindre innhold. Min «TV-kanal» inneholder spillunderholdning, sånn som Sims 3, minecraft, Don?t Starve og har for tiden en adventskalender gående (selv om den er i en liten pause ettersom jeg er syk). Jeg tenker jo at kanalen min kommer til å bli mye mer variert etter hvert, da jeg har mange ideer jeg vil prøve meg på. 

Jeg prøver å følge med litt på utviklingen i dagens samfunn når det kommer til underholdning, og jeg må si at jeg liker det veldig godt sånn som det har blitt nå. Det er mye konkurranse, men det gjør jo tilslutt at kundene får best mulige tilbud, så det er jo flott! 

Og er det ikke flott med TV man kan se når og hvor man vil? Det er kjempemange tilbud der ute om underholdning for tiden, noen gratis, noen billige, noen som har strenge sendetider, noen som du kan se når du vil. 

 

 

Sponset innlegg

#tv #youtube #hildur902 kommentarer

Tine

14.12.2013 kl.18:16

Utrolig bra skrevet, legg meg gjerne til som venn om du vil :)

Susanne ♥

14.12.2013 kl.18:21

For en superfin blogg du har :) stå på videre! Sjekk gjerne ut bloggen min om du får tid! Ha en nydelig lørdag videre <3

Skriv en ny kommentar

MsHildur90

Jeg er en norsk youtuber og gamer. Jeg elsker dataspill og det er det jeg kommer til å vie mesteparten av bloggen til. Ellers kan det komme innlegg som omhandler Youtube, internett, og andre nerdete ting! Ellers er jeg glad i dyr, holder på med håndarbeid, hater gulrøtter (de er onde). Jeg har to youtubekanaler. MsHildur90 og Skammekroken. Noe du lurer på så bare spør!

hits