Romjulshilsen fra Hildur!


Hei!

Som noen av dere har lagt merke til har jeg ikke lagt ut noen av videoene jeg lovte før jeg dro hjem, og dette er jeg veldig trist for. Jeg trodde internetten til foreldrene mine var litt bedre for å si det sånn! Hjemme i Tromsø tar det meg ca 1 time å laste opp en video på ca 20 minutt, kanskje mindre, mens her tar det meg over 50 timer! Når jeg prøver å teste nettet på speedtest.net, så krasjer rett og slett speedtest. Det sier vel sitt! Så jeg leter etter slekt med ok internett, og håper jeg finner noen, men kan ikke love noe. Har iallefall rendret alt som skal ut, så alt ligger klart til den gangen jeg får nett igjen!

Ellers går alt bra. Jeg har hatt en standard koselig jul med foreldrene mine, ene broren min og et av de søte tantebarna mine! Vi har spist kalkun og ribbe! Hva i skal spise i dag vet jeg faktisk ikke, annet enn at jeg så at Mamma skrellet poteter i stad, så blir iallefall mat av noe slag!

Til jul har jeg fått en del forskjellige ting. Blant annet har jeg fått pizzaskjærer, en slags vispe-ting, gavekort på HM, sokker, godte, neglelakk, sengelaken, ullsokker, parfyme, en klokke og en toalettveske. Så jeg er kjempefornøyd!

Det er også deilig å reise bort fra Tromsø litt, da det er så mørkt der hele tiden nå, mens her er det lyst opp til flere timer! Og foreldrene mine bor nærmest i en skog, så masse småfugler rett utfor kjøkkenvinduet! Blir mange søte bilder av det!Bildene er ikke fra der jeg er nå, men er samme type småfugler her iallefall :) Legger jeg ut bilder fra kjøkkenvinduet vil nok mange kunne finne ut hvor foreldrene mine bor.

Så hva har jeg gjort siden jeg reiste hjem? Ikke så mye egentlig. Har redigert videoer, rendret, lest bok, hørt musikk, vært med familien min, spist masse god mat og godte, og drukket mye godt. Har også tegnet en del til et litt hemmelig prosjekt jeg skal begynne på, noe som jeg gleder meg veldig til. Men ettersom jeg ikke vet om det blir noe av eller ikke enda, så holder jeg det hemmelig!

#hildur90 #jul #fugler #christmasIngen kommentarer

Skriv en ny kommentar

MsHildur90

Jeg er ei jente på 25 år, som i de siste årene har funnet ut at jeg egentlig er ganske nerdete. Jeg elsker dataspill og det er det jeg kommer til å vie bloggen til. Jeg vil også legge ut anbefalinger av film, bøker, tegneserier og selvfølgelig spill. Ellers er jeg glad i dyr, holder på med håndarbeid, hater gulrøtter (de er onde). Jeg har to youtubekanaler. MsHildur90 og Skammekroken. Ellers finner du også en del videoer fra meg på kanalen Addexio. Noe du lurer på så bare spør! mshildur90@hotmail.com.

hits