Anmeldelse: Up, On & Over av Bronze Radio Return (CD)


Denne anmeldelsen blir ikke så veldig kritisk, da jeg rett og slett elsker dette bandet og denne musikken.


År: 2013

Om: Utgitt av bandet Bronze Radio Return, som ble stiftet i 2008 i Hartford. De har etter det utgitt 3 album, Old Time Speaker i 2009, Shake! Shake! Shake! i 2011 og dette albumet i 2013. De er et allsidig rockband som lager mange forskjellige sanger og likevel får det til å funke.

Albumet får deg til å bli glad, samtidig som lyrikken har en dypere mening. Sangene er rytmiske og fengende, og i alle fall jeg får lyst å danse.

 

Er ikke disse noen flotte mennesker? Bildet er lånt fra hjemmesiden dems, bronzeradioreturn.com

Inntrykk: Elsker denne også! Alle sangene er gode, selv om et par av dem ikke helt når opp for min del. Jeg kjøpte platen i begynnelsen av sommeren, og har nesten ikke hørt på annen musikk etter det! Som oftest hører jeg gjennom platen flere ganger daglig.

Beste sang: Er vanskelig å si ettersom jeg elsker de aller fleste sangene, men skal jeg velge ut den beste sangen, må det stå mellom Sylvan, Everyday Parade og World Spin, Home Spun.

 

Verste sang: Her er jo samme problem igjen, jeg liker alle sangene, men den jeg liker minst er Melting In My Icebox. Ikke fordi den er stygg eller direkte dårlig, men fordi den bare irriterer meg litt. Icebox minner meg av en eller annen grunn om Glee, som er en serie som for så vidt er bra og underholdende, men bare om man er i rett humør. 

 

Karakter: Once a young gun!

 

#anmeldelse #musikk #bronzeradioreturn #hildur904 kommentarer

Elisabeth

27.12.2013 kl.21:47

kjempe fin blogg :)

stylemow

27.12.2013 kl.21:50

Fin blogg!

Tor Egil/Thor Storm

05.01.2014 kl.20:46

Hvilken mikrofon er det du bruker og har bildet av på dette innlegget?

P.s: Det er ganske bra blogg! ;D

MsHildur90

05.01.2014 kl.21:32

Tor Egil/Thor Storm: Bruker en Samson C01U, med stativ og popfilter :)

Skriv en ny kommentar

MsHildur90

Jeg er en norsk youtuber og gamer. Jeg elsker dataspill og det er det jeg kommer til å vie mesteparten av bloggen til. Ellers kan det komme innlegg som omhandler Youtube, internett, og andre nerdete ting! Ellers er jeg glad i dyr, holder på med håndarbeid, hater gulrøtter (de er onde). Jeg har to youtubekanaler. MsHildur90 og Skammekroken. Noe du lurer på så bare spør!

hits