Anmeldelse: Shake! Shake! Shake! av Bronze Radio Return (CD)


År: 2011

Om: Utgitt av bandet Bronze Radio Return, som ble stiftet i 2008 i Hartford. De har etter det utgitt 3 album, Old Time Speaker i 2009, dette albumet i 2011 og Up, On & Over i 2013. De er et allsidig rockband som lager mange forskjellige sanger og likevel får det til å funke.

Det er ikke ofte man finner et album man liker alle sangene på, men sånn var dette albumet for meg.


Enda noen kjekke karer! Bildet lånt fra hjemmesiden dems: bronzeradioreturn.com

Inntrykk: Elsker den! Alle sangene er ganske gode, og er ingen jeg føler behov for å hoppe over. Er ikke lenge siden jeg kjøpte den, men har allerede hørt en del ganger igjennom platen, mens jeg har reist, tegnet osv.

Beste sang: Shake! Shake! Shake! er den første sangen jeg hørte av dette bandet, og den har en viktig plass i mitt hjerte, men Sell It To You og Down There har faktisk blitt mine to yndlingssanger på dette albumet.

 

Verste sang: Hvis jeg absolutt skal velge en sang jeg liker minst, er det nok Warm Day, Cold War. Den er ikke dårlig, men når ikke helt opp som de andre for min del. Men den er godt hørbar for å si det sånn!

 

Karakter: Forget Yourself!


#musikk #bronzeradioreturn #hildur90 #anmeldelse



Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

MsHildur90

Jeg er en norsk youtuber og gamer. Jeg elsker dataspill og det er det jeg kommer til å vie mesteparten av bloggen til. Ellers kan det komme innlegg som omhandler Youtube, internett, og andre nerdete ting! Ellers er jeg glad i dyr, holder på med håndarbeid, hater gulrøtter (de er onde). Jeg har to youtubekanaler. MsHildur90 og Skammekroken. Noe du lurer på så bare spør!













hits