Starstruck!


Jeg har alltid blitt veldig starstruck når jeg har møtt på kjendiser eller snakket med dem, det kommer vel av at jeg lett ble sjenert da jeg var mindre (litt mindre sjenert nå iallefall), og når jeg møtte noen som jeg tenkte på et vis var "mer verdt enn meg" så ble jeg veldig stille og stammet litt osv. For noen dager siden ble jeg litt starstruck, men på en helt annen måte.

Det hele begynte med at jeg skrev en tweet på Twitter, hvor jeg skrev at de 95 kronene jeg bruke på et album av Bronze Radio Return (vet jeg har snakket mye om dem i det siste, bare så det er sagt) var de beste kronene jeg hadde brukt den måneden. Dagen etterpå så jeg på nyhetsfeeden min at DigSin hadde favorittmarkert mitt tweet! DigSin er et plateselskap, som gir ut gratis singler for de som melder seg på hos dem, som har gitt ut to singler fra Bronze Radio Return. Jeg ble helt satt ut. For det første skrev jeg jo på norsk, så de hadde faktisk tatt seg tid til å oversette det jeg hadde skrevet, og favorittmarkert det, selv om de fleste ikke forstår hva som står der. Og når DigSin faktisk så det, kanskje så bandet det også! Hihi! Tenk på det et øyeblikk liksom! Ganske kult!

Vet jeg er litt fjortis til tider! Er vel av denne grunnen at så mange småjenter skriver om Bieber hele tiden, i håp om at han skal legge merke til dem, og kanskje til og med gi dem noen slags form for anerkjennelse. 


Jeg tok til og med screenshot! Så søt er jeg! =P

#hildur90 #twitter #bronzeradioreturnIngen kommentarer

Skriv en ny kommentar

MsHildur90

Jeg er en norsk youtuber og gamer. Jeg elsker dataspill og det er det jeg kommer til å vie mesteparten av bloggen til. Ellers kan det komme innlegg som omhandler Youtube, internett, og andre nerdete ting! Ellers er jeg glad i dyr, holder på med håndarbeid, hater gulrøtter (de er onde). Jeg har to youtubekanaler. MsHildur90 og Skammekroken. Noe du lurer på så bare spør!

hits