Dyrenes jul!


Det er ikke bare menneskene som feirer jul, men også dyrene!Prince, Mammas hund, på julaften! Godt å sove blant gavepapiret!

Titt tei!

Katten til tantebarnet mitt, Prinsesse, hadde det kjempegøy med å se på småfuglene!Ronja derimot hadde det kjempegodt til hybelvertene, hvor hun var på et soverom sammen med to gøyale marsvin som snakket utrolig masse! 

Dallas, som var til meg før juleferien, var bare til meg mens den egentlige fostermoren hans var på ferie. Han er nå tilbake til henne igjen, og har det nok kjempebra! Jeg savner han veldig, for han var en kjempeflott kanin! Ikke gnagde han på ting (det av ting under sofaen på bildet er fra Rasmus, kaninen jeg passet før), renslig er han og han er også ganske rolig. Akkurat nå har han ørebetennelse, men er på bedringens vei. Om noen er interessert i å adoptere han så kan man kontakte dyrebeskyttelsen i Tromsø

Skal faktisk få tak i to ørkenrotter til. Så om en uke eller to så kommer jeg til å legge ut litt om mine to nye søte jenteørkiser! Blir gøy! Mesteparten av det jeg blir å legge ut finner dere nok på den gamle bloggen min, men noe blir lagt ut her også!

#dyr #jul #gnager #ørkenrotte #hildur902 kommentarer

Sarah

08.01.2014 kl.21:32

Awwwww så søte dyr <3

Elsker bloggen din og YouTube kanalen din <3

MsHildur90

12.01.2014 kl.02:40

Sarah: Aww så hyggelig å høre! :D

Skriv en ny kommentar

MsHildur90

Jeg er ei jente på 25 år, som i de siste årene har funnet ut at jeg egentlig er ganske nerdete. Jeg elsker dataspill og det er det jeg kommer til å vie bloggen til. Jeg vil også legge ut anbefalinger av film, bøker, tegneserier og selvfølgelig spill. Ellers er jeg glad i dyr, holder på med håndarbeid, hater gulrøtter (de er onde). Jeg har to youtubekanaler. MsHildur90 og Skammekroken. Ellers finner du også en del videoer fra meg på kanalen Addexio. Noe du lurer på så bare spør! mshildur90@hotmail.com.

hits