Media mobber!


Som noen sikkert husker, så skrev jeg et lite skriv om mobbing for litt siden, hvor jeg skrev at media bidrar til å gjøre mobbing ok. (Skrivet finner du her). Og noen var litt uenig der, med tanke på at media gjorde folk oppmerksom må mobbing. Og dette stemmer jo! De har masse artikler om mobbing og hvordan det skader et menneske osv, og det er flott! Men tingen er at media er så interessert i lesertall at de går til angrep på kjendiser, kongelige osv fordi de vet det skaper interesse fra leserne. De raker ned på mobbing, samtidig som de mobber, på et vis! Se bare bildet under!


Her gjør de narr av Miley, fordi hun ser ut som en gutt (en av tingene mine mobbere sa om meg), samtidig som de har en artikkel mot mobbing litt lengre ned! Jeg skal jo ikke legge skjul på at jeg har problemer med Miley, og andre "artister" som bare er ute etter å provosere og spille på sex, men hun er fremdeles veldig vakker, uansett om hun har kort hår eller ikke! Og om hun har sett ut som en gutt, hva så? Folk er forskjellige og likevel fortjener ingen å bli raket ned på pga utseende. Og iallefall ikke for en så banal sak som at noen mener at kvinner ikke kan ha kort hår. Nå har jeg ikke lest saken, da jeg bojkotter alle artikler som er i denne duren, men går ut ifra at det er lite interesant å lese der uansett. 

Jeg savner en avis som nekter å mobbe, som rett og slett nekter å gjøre narr av kjendiser og andre, men som holder seg til det seriøse og morsomme. At en kjendis nekter å bytte bleie på ungen sin er jo litt morsomt, og tror ikke han/hun (vet ikke hvem av dem det gjelder) har noe vondt av å se denne artikkelen, men å bli kalt gutt når du er jente sårer faktisk. Og er det egentlig noe vi trenger å lese? Kjendiser kan være interessante å lese om som underholdning, men jeg finner ikke noe underholdning i at noe mener en kvinnlig kjendis ser ut som en mann. Noen aviser påstår de er mobbefri, men likevel fortsetter de på dette viset!

Og det var dette som var poenget mitt i det forje skriveriet mitt, media gjør mye godt til tider, men de gjør samtidig mye dritt! De gir med en hånd og tar med den andre!

#samfunn #media #mobbing #hildur90 #mshildur90 #synspunkt8 kommentarer

NorgeCharlotteMC

18.01.2014 kl.14:20

True :)

Hanne Rams

18.01.2014 kl.15:11

Smart av deg å boikotte slike artikler :) Er enig med deg, den artikkelen er uspiselig. Bare fordi man er i mediefokus så blir man så desperat om å snakke om de. Når det blir såpass tynt grunnlag kan man heller skrive om noe/noen andre syns jeg :)

MsHildur90

18.01.2014 kl.15:21

Hanne Rams: Ja sant! :P Også sitter de samtidig å klapper seg selv på ryggen fordi de er så flink å bekjempe mobbing :P

Hanne Rams

18.01.2014 kl.15:22

Blir en ufattelig dobbelstandard da ja :p!

MsHildur90

18.01.2014 kl.15:40

Hanne Rams: Som at jeg skulle sittet å mobbet deg, i et innlegg mot mobbing det! :P

NorgeCharlotteMC

18.01.2014 kl.16:04

Bare jeg som la merke til at Hild og Hildur har navne dag?

MsHildur90

18.01.2014 kl.17:18

NorgeCharlotteMC: Så det jeg også! Men ville ikke si noe for å sjekke om noen så det! :D

NorgeCharlotteMC

18.01.2014 kl.17:43

XD Jeg la veldig godt merke til den her innlegge her vis du huske vet du hvorfor Cx

Skriv en ny kommentar

MsHildur90

Jeg er en norsk youtuber og gamer. Jeg elsker dataspill og det er det jeg kommer til å vie mesteparten av bloggen til. Ellers kan det komme innlegg som omhandler Youtube, internett, og andre nerdete ting! Ellers er jeg glad i dyr, holder på med håndarbeid, hater gulrøtter (de er onde). Jeg har to youtubekanaler. MsHildur90 og Skammekroken. Noe du lurer på så bare spør!

hits