Nye ørkenrotter!


I går fikk jeg to nye ørkenrotter, som heter Laura og Orla. Laura er svart med en hvit flekk under munnen, og Orla er brunspraglet med en hvit flekk under munnen. De er så søte!


Få halen din ut av tryne mitt!


Høy høy og mere høy!


Titt tei!

 

Akkurat nå er Ronja i det store buret, mens Laura og Orla er i det lille. Etterhvert skal de bytte bur et par ganger, så de blir vant til hverandres lukter, også skal de få møtes. Dette blir vel å ta en månede iallefall! Så smør dere med tålmodighet. De to små er veldig ivrig på å se på Ronja, og virker som de vil hilse på henne. Hun ser bort på dem av og til, men bryr seg ikke så mye om deres nærvær. Men det går seg nok til etterhvert! Om de en eller annen gang flytter sammen, skal jeg se om jeg kan anskaffe meg et rør, som kan gå mellom de to burene!


#gnager #ørkenrotte #dyr #hildur90 #hilde #mshildur905 kommentarer

NorgeCharlotteMC

01.02.2014 kl.18:41

AWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWW.

De var da nusselige.

Silje

01.02.2014 kl.19:41

Aaw, gleder meg til de møtes <3

lulltove

01.02.2014 kl.20:51

Håper de kan flytte sammen en gang. Koselig når de er flokkdyr :) Jeg hadde et marsvin en gang og kjøpte et til for at den første ikke skulle være så ensom..... Det endte med avkuttede ører og et bur til hver så lenge de levde :)

MsHildur90

01.02.2014 kl.21:23

lulltove: Håper de ikke skader hverandre, men enklere å introdusere unge ørkiser enn gamle da.. Ronja er jo gammel, men håper hun får morsfølelser for dem :)

MsHildur90

01.02.2014 kl.21:23

Silje: Håper bare det ikke går galt :)

Skriv en ny kommentar

MsHildur90

Jeg er ei jente på 25 år, som i de siste årene har funnet ut at jeg egentlig er ganske nerdete. Jeg elsker dataspill og det er det jeg kommer til å vie bloggen til. Jeg vil også legge ut anbefalinger av film, bøker, tegneserier og selvfølgelig spill. Ellers er jeg glad i dyr, holder på med håndarbeid, hater gulrøtter (de er onde). Jeg har to youtubekanaler. MsHildur90 og Skammekroken. Ellers finner du også en del videoer fra meg på kanalen Addexio. Noe du lurer på så bare spør! mshildur90@hotmail.com.

hits