Youtube-Kjærester?


Det er jo ingen hemmelighet at mange benytter seg av samarbeid med andre for å få mer publikum på Youtube, men hvor går egentlig grensa til at det blir merkelig?

Jeg var jo gjest på Addexios kanal, før jeg begynte å jobbe der, og det var jo ikke bare fordi jeg syntes det var gøy å spille inn med han, men også fordi at flere kunne bli kjent med meg, og kanskje ta turen innom mn kanal. Jeg har jo også vært gjest på Dimifi-kanalen, hos EpicDimitar og EpicFire, og de har jo også flere abonnenter enn meg, så jeg gjorde det jo ikke bare fordi jeg syntes det ville vært gøy å spille med dem. 

Mange ville nok si at jeg har mine abonnenter pga Addexio og XioCo, og det skal jeg ikke legge skjul på. Jeg har fått så mange abonnenter så fort fordi jeg har spilt med Addexio, og fordi jeg er Admin på XioCo-serveren. Men grunnen til at jeg beholder mine abonnenter er jo pga meg selv, og det jeg legger ut (forhåpentligvis). Jeg har vært utrolig heldig på det viset at jeg ikke trengte legge ut videoer i 3 år før jeg rundet 1000 abonnenter, for det tror jeg ikke jeg hadde hatt motivasjon til. Å jobbe hardt med noe som ingen ser på er jo ganske kjedelig. 

Mange kjente og store youtubere har jo brukt andre til å bli kjent, og det er det ikke noe feil med, men av og til er det veldig veldig tydelig at de kanskje har satset litt for mye på å bli kjent via noen andre. Jeg snakker her om såkalte Youtube-kjærester, som er et fenomen som irriterer meg grenseløst. (Kanskje fordi jeg er gretten som en stokk til tider).

De skaffer seg youtube-navn som er veldig likt kjæresten sitt, og er plutselig ofte gjest på kjærestens kanal. Og for all del, vær gjest på kjærestens kanal, og få deg noen egne seere, men ikke ta over helt da. Mange synes det blir kjedelig om en av youtuberne man ser ofte på bare snakker om kjæresten sin. Ikke fordi de ikke unner h*n kjærlighet, men fordi det blir drygt å høre om i lengden. 

Og å skaffe seg youtubenavn som er basert på kjærestens er jo litt risikabelt. Hva om man blir kjent under det navnet, også slår kjæresten opp? Da er man stuck med å være kjent under et navn som er basert på eksen sitt navn, noe som må suge litt. Dessuten er det jo veldig lite kreativt å bare herme etter kjæresten konstant? Gjerne samarbeid med folk og kjæresten osv, men prøv da å vær litt mer egenrådig og finn på ditt eget navn osv. Ingen liker en hermegås.

 


(Bilde tilhører ikke meg).

#youtube #kjærester #hildur90 #mshildur90 4 kommentarer

martinkw

04.02.2014 kl.19:59

sist gang jeg snakket med xioco var jo epicdimitar og addexio i et heftig forhold. kan jo ha forandret seg iløpe av tiden

MsHildur90

04.02.2014 kl.22:05

martinkw: Haha Martin assa! Vi savne deg i XioCo! Kom tilbake! :P Tror de enda er i et heftig forhold eg :P

iMuaw

04.02.2014 kl.23:02

Yoyoyo! :D

Jeg fant jo kjæresten min, Toffe Helstad, via youtube - og det funker til nå veldig bra. Vi er godt over et år og det funker veldig fint. Vi har alltid hatt et stanpunkt om at vi ALDRI under noen omstendighet skal lage en kanal sammen. Fordi om vi slår opp; hvor kleint er ikke det. Vi prøver også å ikke ha serier sammen og å bare occationally dukke opp på hverandres kanaler for å slippe å slette så mange videoer om det går galt. Vi velger også å holde oss unna offentlig klining på youtube fordi æsj.

MsHildur90

05.02.2014 kl.02:06

iMuaw: Om noen av de jeg følger på Youtube legger ut klinevideoer hadde jeg unsubbet tvert, så det er godt å høre noen har litt vett i hodet ;)

Skriv en ny kommentar

MsHildur90

Jeg er en norsk youtuber og gamer. Jeg elsker dataspill og det er det jeg kommer til å vie mesteparten av bloggen til. Ellers kan det komme innlegg som omhandler Youtube, internett, og andre nerdete ting! Ellers er jeg glad i dyr, holder på med håndarbeid, hater gulrøtter (de er onde). Jeg har to youtubekanaler. MsHildur90 og Skammekroken. Noe du lurer på så bare spør!

hits