Min kjære Mamma!


I dag er dagen man feirer sine mødre, bestemødre og oldemødre. Og det synes jeg er veldig viktig.

Den du ser på som en mor, er en viktig del av livet ditt, uansett om hun har født deg, du er adoptert, om du bare bor til henne 50 % av tiden osv. Og om man ikke har en mor eller noen som føles som en mor, så kan man likevel bruke dagen til å feire kvinner generelt. Jeg har ringt Mamma i dag og gratulert henne!

Jeg er så heldig at jeg har en flott Mamma, som jeg er veldig stolt over! Det er fra henne jeg har lært å være kreativ. Og det er hun og Pappa som har formet meg til den jeg er i dag. 

Gla i deig!


#morsdag #mamma #kjærlighetIngen kommentarer

Skriv en ny kommentar

MsHildur90

Jeg er ei jente på 25 år, som i de siste årene har funnet ut at jeg egentlig er ganske nerdete. Jeg elsker dataspill og det er det jeg kommer til å vie bloggen til. Jeg vil også legge ut anbefalinger av film, bøker, tegneserier og selvfølgelig spill. Ellers er jeg glad i dyr, holder på med håndarbeid, hater gulrøtter (de er onde). Jeg har to youtubekanaler. MsHildur90 og Skammekroken. Ellers finner du også en del videoer fra meg på kanalen Addexio. Noe du lurer på så bare spør! mshildur90@hotmail.com.

hits