Sluttet på Addexio-kanalen!


Da har jeg, som mange kanskje fått med seg, sluttet på Addexio-kanalen. Jeg har ikke blitt kastet ut, om dere tror det. Jeg bestemte meg bare for at jeg ikke hadde tid til alt jeg ville, og måtte da velge bort noen av sakene i livet mitt som tok mest tid - nemlig youtube-arbeidet for en annen kanal. Å jobbe på min egen kanal er ganske greit. Jeg legger ut videoer når jeg har tid, og har frihet til å spille hva jeg vil, og redigere sånn som jeg vil - isteden for å måtte spørre om lov hver gang jeg har en kreativ redigerings-ide. Ikke at Addexio ville sagt nei om ideen var god, men det er bare litt tungvindt, om dere forstår hva jeg mener. Det var også veldig tungvindt å finne tidspunkter der alle kunne møte opp, og om en person plutselig ikke kunne komme, gikk det ut over oss alle. Jeg var jo den som hadde mest problemer med å finne tidspunkt, ettersom jeg hadde en jobb med varierende arbeidstider. Det ble rett og slett for mye jobb, i forhold til hvor mange timer det er i et døgn. 

Det var flott å jobbe på Addexio-kanalen, og jeg blir absolutt å komme innom som gjest av og til for å si det sånn! Ingen av oss sluttet i sinne eller sånt, så vi er fremdeles venner, og vil fortsette å støtte hverandre, over forskjellige kanaler. 

Jeg håper dere som så på seriene mine på Addexios kanal, vil komme over til min kanal og se hva jeg har der. Akkurat nå er mine faste serier: Hilduriania - minecraft, Sims 3, Don't starve, Hildur testur (hvor jeg tester ulike spill) også har jeg begynt med noe jeg kaller Vlogur, som rett og slett er videoer hvor jeg snakker om litt random ting framfor kamera. Jeg har også planlagt FTB på min egen kanal - og har alt begynt å spille inn en hel haug med videoer, noe jeg håper mange blir glad for! 

Jeg har også begynt å gjøre litt forskjellig ut av redigeringen av videoene mine, så det skal være litt mer en bare standard "la oss spille"videoer. Jeg er ikke så alt for flink enda, men har lekt meg en god del meg Photoshop i det siste, og fått til en god del nye introer, thumbnails, ny outro osv. Under ser du et par eksempel på hva jeg har laget.
Noen av disse er ikke helt ferdig (sånn som hjertet ovenfor og den rosa-lilla outroen) men synes likevel jeg har vært ganske flittig! Det er megagøy å lage disse tegningene og skape noe som er litt mer mitt eget, men det er veldig tidskrevende. Rytteren tegnet jeg på søndag, og jeg tror jeg brukte 4 timer på å tegne, redigere og lage ulike versjoner sånn som intro, thumbnail osv. Og da var jeg veldig rask i forhold til andre ganger. Som dere ser har jeg blitt veldig glad i farger, og da spesielt neonfarger! 

#youtube #tegning #photoshop #hildur90 #mshildur90 #kunst #farger #addexio #spillIngen kommentarer

Skriv en ny kommentar

MsHildur90

Jeg er en norsk youtuber og gamer. Jeg elsker dataspill og det er det jeg kommer til å vie mesteparten av bloggen til. Ellers kan det komme innlegg som omhandler Youtube, internett, og andre nerdete ting! Ellers er jeg glad i dyr, holder på med håndarbeid, hater gulrøtter (de er onde). Jeg har to youtubekanaler. MsHildur90 og Skammekroken. Noe du lurer på så bare spør!

hits